- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Kijelzőjén alig látható gyűrődéssel mutatkozott be az Oppo Find N6
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TGaben
tag
Sziasztok!
Játszik valaki gamepaddal?
(tudom, kormánnyal kéne, de helyhiány, anyagiak) Logitech Rumblepad 2. A gondom a következő. Eddig nem működött a rezgés funkció. Azt hittem a játék nem támogatja, de mint kiderült, csak drivert kellett telepíteni.
Viszont most meg "túlságosan" is működik. Gázadásra (jobb analóg kar) és kanyarodásnál (bal analóg kar) nagyon rezeg, de pl. 300-nál az egyenesben egyáltalán nem. A rázókőre való ráhajtásnál is csökken a rezgés.
Ha ez így normális, akkor ok, de szerintem valahogy fordítva kellene. Tapasztaltatok ilyesmit? Játékon belül csak force feedback állítás van, rezgésre utalót nem találtam. Eredeti a játék.
Új hozzászólás Aktív témák

- Túraautó topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen házat vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen légkondit a lakásba?
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- Macbook Pro 16" A2141 2019 i7 32GB 512GB Astro (3)
- Nothing Phone 3a alza.hu-s vásárlás, független, 8GB/128GB
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 128 GB szuper áron eladó !!! (2)
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Microsoft Xbox Classic + 1 db Kontroller, valamint Need For Speed játék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
- Gigabyte RTX 5070 Ti // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- ÚJ LENOVO Legion 5 PRO - 16"WQXGA 240Hz - i9-14900HX - 32GB - 1TB - Win11 - RTX 5070 - 3 év gar -HUN
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4328, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(tudom, kormánnyal kéne, de helyhiány, anyagiak) Logitech Rumblepad 2. A gondom a következő. Eddig nem működött a rezgés funkció. Azt hittem a játék nem támogatja, de mint kiderült, csak drivert kellett telepíteni.
Ha ez így normális, akkor ok, de szerintem valahogy fordítva kellene. Tapasztaltatok ilyesmit? Játékon belül csak force feedback állítás van, rezgésre utalót nem találtam. Eredeti a játék.