Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Yettel topik
- iPhone topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nunder
őstag
Támogatom az indítványt, én elsősorban baráti mókázásra gondolnék, nem vérre menő bajnokságra. Valamint az este 9 nálam is prioritás
Nem vagyok egy nagy FB párti, de ha lenne pár vállalkozó kedvű játékos, akkor csinálhatnánk egy csoportot az ilyen próbálkozásokhoz, és akkor ott mehetne az egyezkedés, nem kellene teleszemetelni a fórumot. Vélemény?
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó Dell OptiPlex 7020 SFF, i5-14500, 16GB DDR5, 256GB SSD, WiFi
- Eladó használt de hibátlan és megkímélt Sony XR55A83JAEP OLED TV.
- Eladó gamer pc, i7, GTX 1660 super
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad T14sRyzen 7 Pro-4750u/32GBRAM/256GBSSD/FULLHD IPS TOUCH
- Victus 16.1" FHD IPS i5-11400H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R5 1600 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 PLUS DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem vagyok egy nagy FB párti, de ha lenne pár vállalkozó kedvű játékos, akkor csinálhatnánk egy csoportot az ilyen próbálkozásokhoz, és akkor ott mehetne az egyezkedés, nem kellene teleszemetelni a fórumot. Vélemény?