Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rototti
senior tag
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Hát ez az. Gridben nem vettem rá magam, mert nem éreztem értelmét. Persze tom, hogy nagyobb a feeling, de mégse.
Ó basszus, próbálkoztam már korábban is, de valahogy sehogy sem akart működni. De legalább csak egy féle autó váltását kell elsajátítanom. Talán ez majd segít.
Megtanulok én mindent csak fusson a gépen elfogatható graffal. Dirt2 ment maxon szépen. Lehet ki kell majd kapcsolnom az esőfüggönyt. Az élményt elrontja... de ez mármár csalásnak számít multiban, mert akinek ki lesz kapcsolva, az sokkal jobban fog látni...

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Egyre több tényező hajtja felfelé az árakat, és hol van még a vége?
- 12 percnyi játékmenet bemutatót kapott a Mortal Shell II
- Tőzsde és gazdaság
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Könyvajánló
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Assetto Corsa EVO
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Samsung A 56 5G telefon
- LENOVO LOQ 15ARP9 - RYZEN 7 7435HS / RTX4050 / 24GB RAM / 512G NVMe / 15,6 FHD IPS 144Hz (bontatlan)
- újszerű iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 3 év garancia iStyle vásárlás
- Armani Acqua di Giò Profondo Parfum 50ml
- MacBook Air M3 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar 2 év AppleCare garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xiaomi Redmi Note 15 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 735 G6,FHD,13.3",AMD Ryzen 5 3500U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen- MS4674, 100% AKKSI
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest