- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Extra erő egy gombnyomásra - Engwe EP-2 Boost
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
the sorcerer #184 üzenetére
Nekem ha minden jól megy pénteken lesz meg.
Sztem vágj rá egy ablakot és kész. Más oldallapot úgysem tudsz rárakni, ehhez meg nincs gyári ablakos oldal. -
the sorcerer
csendes tag
Nekem is ilyen házam van, de nekem csak 1 hűtő volt hozzá, a tetejébe, cserébe viszont nekem egy 400W-os táppal adták, aminek a hűtését egy 12cm-es papst hűtő biztosítja. Erre az eladó külön hívta fel a figyelmemet, utána én ismegnéztem, és télleg. Nem szedtem szét, de a hűtőrácson keresztül látszik a Papst felirat. Egyetlen hibája, hogy nem rendelhető oldalablakos házként, mivel az oldalablak vagy fekete, vagy fehér, nincs szürke oldallap hozzá, ezért magam vágok neki a feladatnak. Akik tud esetleg valami lehetőséget arra, (a festésen és a kivágáson kívül) hogy szürke ablakos oldallapot kaphassak valamilyen boltban, az írjon a címemre. Kösz
-
EG0
aktív tag
Nekem is ilyen házam van, bár most tervezek cserét a 8012-es kistesójára. A 9011-es a továbbiakban valószínű mint szerverház üzemel majd tovább
Csak előbb visszateszem az összes kivett ventit, meg ált. jól visszahangosítom.
De hogy legyen hátrány is: a PCI foglalat rögzítők nem mindig előnyösek, volt már, amit nem tudtam beletteni.
[Szerkesztve] -
harry
veterán
Engem nem kárpótol kerék - nem fogom húzni a házat a kocsitól a teremig.
halk venti: tts árul ilyeneket pl noiseblocker elég halk (asszem 11dB és 23CFM és 3k ft környéke).
Bővebben: link -
c*
aktív tag
hath a sulyat szerintem karpotolja a kerkek mer taz nagy elony . . . de szerintem nem olyan nehez viszont hazventit en is cserelnek ha mondanatok nagyon halk 8 cm es venti markakat az nagyon jo lenne . . .?
[Szerkesztve] -
harry
veterán
A ventiket valszeg nem fogom használni... nekem a halk az 15dB környékén kezdődik
már pedig halk gépet szeretnék csinálni majd belőle.
Nem volt ráírva a dobozára a súlya? vagy pl neked összeszerelve milyen nehéz? Csak azért kérdezem mert ugye Lan partyknál ez sem egy utolsó szempont. -
-
harry
veterán
Másvalakinek vélemény a kuckóról? pozitív/negatív vélemények? Kb mileyen nehéz? A honlap szerint 13kb de valahol 8kgot olvastam
-
harry
veterán
válasz
kovacszk #165 üzenetére
sejtettem, h valami ilyesmi elven műxik, mert a táp felett láttam vmi nagyobb likat. Tehát akkor végülis nem bonyolult. Táp nélkül még nem láttam, illetve Guga árult, gondolkodom azon a megoldáson is, de lehet inkább felrakom a polcra póttápnak.
Jelenleg egy 420as Chieftecem van amit valszeg lecserélek egy enermax noisetakerre. Első dolgom persze a codegen táp kiiktatása lesz -
kovacszk
senior tag
A teteje hátulján van egy kézzel lazítható vsavar (vagy hogy a szöszbe hívják), ezt hátra húzva lehet leszedni utánna az oldalakat csak felfelé kell húzni és kész is! Van 300 és 400W táppal is de én javaslom neked hogy táp nélkül vedd meg és valami komolyabb tápot vegyél hozzá
-
harry
veterán
ugye az oldallapok és a tető külön vannak? hogyan vannak az oldallapok rögzítve? az eddig látott képeken eddig nem láttam hátul csavarhelyeket. mekkora táppal szerelik? minden esetben 400w ossal? egy árlistán asszem 300-assal láttam - ez elírás vagy lehet, h tényleg kisebbel árulják?
harry
veterán
válasz
kisfarkas #159 üzenetére
Sztem szürke. Gugánál lehet venni. Nekem is megtetszett
kisfarkas
csendes tag
És nem néz ki benne hülyén a fekete dvd-rom meg ilyesmi. gondolok itt arra, hogy nem lehet szerintem szürke dvd-romot és egyebet rendelni.
Üdv.:
KisFarkas -
kovacszk
senior tag
válasz
kisfarkas #159 üzenetére
Ezt a házat én még csak szürkében láttam, a ház színe egészében szürke!!
más színben én még nem láttam sehol!!
amúgy nagyon fajin kis házikó nekem is ilyen van az oldallapja olyan nehéz mint a régi házam van benne anyag és nem szar ''codegen'' minőségű, ebbe beleadtak apait anyait! -
kisfarkas
csendes tag
Hali!
Ez a szerver ház milyen színekben kapható?
Illletve szürke vagy igazi fekete a ház színe?
Köszike -
Perjel
tag
Most ilyet nem kapni a mistralnál, amit árulnak az a codegen 9001. Ugyanez, csak fehérben, ha jól látom... 7076 bruttó, táp nélkül.
http://www.mistral.hu/uj/admin/leir/out2.phtml?termek=2007526&szam=1&user=1
De én inkább egy sima midi házat vennék, ez túl széles, nem lesz hely a lábamnak az asztal alatt.. az asztalra meg ilyet mégse -
Hequila
őstag
Nagyon szép latt a ház...
Lenne néhány észrevételem/kérdésem:
Hugyír a piddza? Magyarul: mennyibe volt a plexi oldal?
Észrevétel: hogy a kákán is csomót keressek: a VGA memhűtőjét szebben is fel lehetett volna rakni... -
HiperG
addikt
Nekem olyan ram hűtő kéne mint mutattam csak max 500hufért mert rendelnék kb 4-et...
És 10k-t sokalnék érte... -
engusz
veterán
válasz
Joey_the_man #153 üzenetére
Csak akkor láttam, amikor bent voltam náluk vásárolni. Pont ugyanaz a hűtő volt, amit HiperG kolléga belinkelt az Overclock.hu-ról.
-
engusz
veterán
válasz
Joey_the_man #151 üzenetére
AMP Computers. (http://www.amp.hu)
-
engusz
veterán
Azt hittem, hogy az Én képeimre gondolsz. Ilyen kapcsolókat akármilyen elektronikai boltban lehet kapni. De a Conrad-ban (http://www.conrad.hu) biztosan!
-
HiperG
addikt
Izé engusz gyere fel IRC-re, volna pár kérdésem:
http://www.ircnet.com/cgi-bin/irc.cgi
Channel: #prohardver -
sebela
aktív tag
Ha ez tekerő ( http://www.pcclub.com/images/casemod2003/systemx1.jpg) nem tudom mit csinálok...
-
HiperG
addikt
Milyen kártya?
Igazából megszánhatnád őket egy ilyennel:
http://www.overclock.hu/cgi-bin/overclock/L-HU-CMCRCU01.html
Őszintén szóva nemtom mér 2500ft amikor ez csak 8db pici borda szvsz 500 ft se ér... szaal jó volna valami olcsóbb megoldást... -
HiperG
addikt
Teccik mod igazából amit eltötöttél a tápkábelek zsugorcsövelésével megoldhattad volna mint én: szigetelőszalaggal
-
c*
aktív tag
ok
-
c*
aktív tag
Engusz
mar egy srac irta a meretet csak bamba voltam szoval a socket kozepetol 5,5 - 6 cm re kell lennie a tapnak hogy tutira elferjen a zalman ez szerinted megvan ?? -
c*
aktív tag
-
c*
aktív tag
leci leci leci
-
engusz
veterán
válasz
Kalandor #119 üzenetére
Szvsz alaplapja is válogatja. Valamelyiken kicsit fentebb, valamelyiken lentebb van a foglalat. Némelyiken pedig el is van fordítva 90 fokkal.
Valami azt súgja, hogy neked tényleg van egy ilyen Zalman ventid. Le tudnád mérni, hogy hány cm-re lóg ki minden irányban a foglalat körül? És akkor meg tudnám mondani, hogy befér-e?! -
c*
aktív tag
hat ez nem vmi biztato
azthiszem pontos mereseket kell vegezni deh Kalandor Neked volt mar dolgod 9011 es gazzal vagy csak tippelsz ? -
sebela
aktív tag
Ja és a legjobb ráülni és úgy mászkálni (királyul gurul a laminált padlón)
-
AttackR
tag
Nézegetem én is ezt a házat mert nekem egy 8 éves házikóm van, ami elég kopott és mingyá szétesik szal megérett a cserére.
-
AttackR
tag
1 óra alatt raktad össze? Elég lassan csinálhattad
-
csaptelep
csendes tag
Hi!
Nekem is ilyen van, nagyon baró!!!
Főleg a rengeteg hely nyerte el a tetszésemet...
Még sosem raktam össze gépet, egészen 1 héttel ezelőttig!
De tök könnyű volt, 1 óra alatt összeállt minden...!!! -
engusz
veterán
Felhoznám a topic-ot egy ilyen kis jópofa dologgal...
...http://xeon.mconet.hu/hwtesztek.com/html/forum/index.php?showtopic=17 -
sebela
aktív tag
Még 1 kérdés:
A venti(k) is Vantec(-ek)?(esetleg Tornado(k)?) -
sebela
aktív tag
Alulra befér 2 8 centis venti egymás mellé?
Hol tudtál Vantec ventiszabályozót venni? -
_Volkovy_
nagyúr
A végeredmény a lényeg.És az meg nem baj ha az ember maximalista-amennyire lehet.
Az meg,hogy egy ideig most már nem nyúlsz hozzá,nem fog sokáig tartani-saját tapasztalat
.Még össze se raktam teljesen a kisgépemet,de máris a nagyba jövő tavasszal menő duálos alaplapról elmélkedem..
-
engusz
veterán
Elkészültek a képek a házamról!
Aki kíváncsi katt ide!
http://web.interware.hu/engusz
Remélem tetszeni fog! -
shtml
őstag
Egy barátomnak 2-3 hónapja egy Mercury táp leégette az egész gépét, ő biztosan más véleménnyel van ezekről a tápokról.
De ne feledd el, hogy a tápok megbízhatósága csak statisztikailag értékelhető nagyságú mintánál fogható meg. Az, hogy egy embernek nem égette le a gépét, még semmit nem jelent - és akkor még nem beszéltünk az azonos típusú termékek közti szórásról. -
peterqe
aktív tag
Hát skacok, nem értek egyet ezzel a nagy táp-mizériával. Nekem is agyonhúzott rendszerem van (p4 1.6@2.9, GF4, 2 vinyó, 2 CD +4 venti) és tökéletesen elégedett vagyok a szutyok kis mercury 300W-os táppal.
Egy régebbi gépemet (AMD Athlon 750 SlotA) pedig már közel négy éve viszi egy 200(!!!!!)Wattos CODEGEN táp. -
c*
aktív tag
THX Szerintem megveszem es majd idovel cserelek tapot . . .
mostmar csak az a kerdes hogy a mistral lehozza a pestrol ingyer
de sztem ezt majd tolluk kell megkerdeznem ;) -
shtml
őstag
Fene tudja, az Enermaxból sem minden tökéletes. Ha megnézed a nagy táptesztet, akkor láthatod, hogy az Enermax EG365AX-nál 3.78 V-ra esett a +5 V-os kimenet értéke, mégsem kapcsolta le a tápot a túlterhelésvédő áramkör. Jó, hogy ez a névleges max. terhelés fölött következett be, de akkor is gáz, mert egy gépben a túl alacsony fesz is kárt tud tenni.
Valószínű, hogy ez csak egyedi eset, egy különösen peches példány volt, de az Enermax kategóriájában nem lenne szabad egy zsírúj tápnak ilyet produkálnia. -
c*
aktív tag
15 a haz + 15 a tap az nekem jelenleg sok
-
-
c*
aktív tag
olvastam valamelyik topicban hogy ha elszall a codegen tap az nem viszi magaval a rendszert . . .
ez igaz ?? -
engusz
veterán
Nem kell annak lenni feltétlen.
De nagyon sok ember megfeledkezik arról, hogy bizony a számítógépe egy legfontosabb része a tápegység! Végülis ez a kis szerkezet látja el árammal az összes egységet, ami a házban található. Eddig Én is csak legyintettem rá és ugyanezt mondtam amit Te. Szerintem fontold meg!
De esetleg tegyél bele egy Chieftech tápot. Az valamivel olcsóbb...
Ajánlott olvasmány: http://sher.index.hu/ad?lc=609&ui=1423029&co=1&cn=1 -
c*
aktív tag
Ennyire rosszak a codegen tapok ??
( Ha igen akkor tudnatok ajanlani vmi jo tapot de ne tul dragat ! Barton2500+ ) -
c*
aktív tag
Nah ,
remelem megtalatam ami nekem kell !
http://www.codegengroup.com/proddetail.asp?id=192
SZÁMITÓGÉPHÁZ MIDI ATX12V 350W CODEGEN 8011-C10 brutto 15.000 ert
A velemenyeteket szivesen olvasnam foleg ha valakinek mar volt dolga ezzel a hazzal !!
Vajon a tap elbir egy 2500+ Barton rendszert ??? -
sebela
aktív tag
És az elejére hogy pakoltad rá a ventit?Alul nekem kilóg 1 vinyó (lehet,hogy feljebb kell pakolnom?)És mire csavaroztad rá a 8 centis ventit?
-
engusz
veterán
Nektek hány venti van benne?
7 db.
Esetleg valakinek sikerült 12 centis ventit használhatóan beletákolnia?
Gondoltam rá, de nekem nincs annyi hely már benne. Esetleg az oldallapban. De oda most szereltem fel a plexit...
Ha háromnál több hova került a +1 és hány centis?
Előre legalura csak odabiggyesztettem. Fújja be a friss levegőt. Bár amikor be van csukva az ajtó, akkor nem nagyon használ, de több a semminél! -
sebela
aktív tag
Nektek hány venti van benne?
Esetleg valakinek sikerült 12 centis ventit használhatóan beletákolnia?
Ha háromnál több hova került a +1 és hány centis? -
agrarfiatal
senior tag
használtan hol lehet nagy házakat v szerverházakat kapni?
-
engusz
veterán
A végéhez közeledik a ház mod(d)olásom.
Alkatrészek:
-Codegen 9011 ház (táp nélkül)
-Enermax EG301AXVE 300W
-Vantec NEXUS NXP-201 (ventilátor sebesség szabályzó)
-Coolink hideg katódcső, átalakítóval
-Zalman chipszethűtő
-Zalman heatpipe-os VGA hűtő
-Thermaltake Volcano 7+
-Thermaltake memóriahűtő
-Thermaltake hengeres IDE és FDD kábelek
-teljes méretű plexi (poliamind) oldallap
-3+1 gyári klíma
Egyedül a plexi (poliamid) nincs meg. Azért ma fogok elmenni. Ha minden jól megy, akkor sikerül szereznem egy normális digitális fényképezőgépet és akkor villogok majd!
Remélem a látványban megtérül a sok-sok belefektetett pénz és idő... -
engusz
veterán
Vettem a házikóba egy ilyen 300W-ot tápot! Halkabb, mint az eredeti! Még 2 ventilátorral is.
http://www.enermax.com.tw/eg265ax-ve-fma.htm -
marcee
addikt
Táp nélkül nincs valahol?
Igazság szerint Chieftech DA-01WD-t ill. -BLD4-et szeretnék, de azt sem látom táp nélkül sehol. -
BRinyo
aktív tag
Demand 2000-nél vettem, pénteken (tegnapelőtt), 14400Ft bruttó és 400W-os táp van benne....
-
tsello
aktív tag
Kellyéknél nem próbáltad?
-
alga
tag
A Codegen 9011-es szerverház kapható a CHS-nél a SEx keretében, ára 15300 Ft. Erősen gondolkodtam rajta, hogy vegyek-e, de nekem kell az előlapi USB, úgyhogy mást választottam.
Alga -
-pyrannha-
csendes tag
Hali!
Tud valaki olyan boltot mondani, ahol ablakos aldallapot lehet venni Codegen 8011sz házhoz? Olyat szeretnék mint ez:
http://www.pcclub.com/product_detail.cfm?itemno=A3136349
Tudom nem kapcsolódik ehez a témához, de gondoltam megkérdezem.
Köszi!
-pyrannha- -
engusz
veterán
Nekem semmi bajom így ezzel a kombóval. Kicsit feltupírozom külsőleg. Aztán egy jó idegi nem nyulok hozzá!
-
Enemy
aktív tag
-
engusz
veterán
Nekem most plexi és a legéterelő pipa van napirenden. Utánna hátradőlök és bámulom!
http://prohardver.hu/rios2_uzenetek.php?from=20158
(Ha esetleg tud valaki segíteni!) -
Vitus
őstag
Na énis vettem egyet
A winyóm hűtését pedig megoldottam egy 80-as ventivel úgy hogy a kis winyohelyek alján lévő nyílást kireszeltem pont méretre és odacsavaroztam a ventit így most a winyóm elektronikáját fújja. Tényleg nagyon jó kis ház sokkal halkabb lett az egész rendszed végre megint mehetnek az éjszakai letöltések
Szóval szupi kis cucc de azért a tápot az kicseréltem a 400w-os dtk tápomra a 350-est meg fater gépében teszteljük
167XX volt
Szóval jó kis cucc
-
fincz
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is egy Codegen 9011-es házam van.
21 ért vettem, és a neten 400W-os táppal árulják,
http://www.aone.co.uk/pages/cases/9011.html
amikor elmentem érte és láttam hogy 350W-os kivertem a balhét
és megkaptam 19 ért a házat még így is jóval drágább volt mint
amit a kolléga a fentiekben említett.
Sebaj, szerintem ez egy nagyon fasza kis házikó és
ami fontos szerintem halk, a 3 venti ellenére is.
Ja gyerekek tudok PLEXIT vágni, mert van egy marógépem amivel bármit,
lehet csinálni ha akarjátok még a kis becses nevetek is belevéshetem
a plexibe.
Ha valakit érdekel.
Ciao -
rii
nagyúr
... jók a képek....
3 dolog világosan láccik:
- ki lehet venni az ajtót... törés nélkül
- az 5.25-ös helyeken a takarólemezek csavarral vannak rögzitve ....
- baromi nagy .....
irtó állat aza fekete cooler master cd(DVD?)rom....
meg a fekete mobil rekk..... megkérdezném, hol lehet beszerezni ilyet.... de enm aktuális. .... de hol lehet beszerzni ilyet...........? -
-
rii
nagyúr
válasz
Phantom Lord #23 üzenetére
most hárman hálózunk, és mind a ghármunknak codegen 300w-os táplya van.... annyi hogy melegszik, és ezé kell elé bevágni az 5.25-ös helyekre 3 kisventis hűtöt..... szal ez olyan hogy van aki a nokiát sziggya mig él, én meg éltetem.... személes tapasztalat csak, nem általánosság....
amugy én se bizok a codegen tápokban.... de amit vennék az meg 20E HUF.... meg akkor már 16ért szünetmeteset... 400 VA-ost.... meg a rencerbe belülre ilyen tútfesz figyelöt..... vagy referenci kártyát.... és ekkor (talán) biztonságba van a géped.... ---- nem vagy paranoiás ...
miért jó a ventillátorok fordulat szabályozása.... - az a négy potis cuccos - mi van ha valaki gamézni akar, és elfelejti feltekerni........? -
engusz
veterán
válasz
Phantom Lord #25 üzenetére
Lehetséges. Gondolkodtam vizhűtésen (ThermalTake AquariusII), de még nem volt rá $... Utánnanézek, hogy mi minden férhet L benne!
-
engusz
veterán
válasz
Phantom Lord #23 üzenetére
Azt mondogatták az ''okos'' barátaim, hogy elférne benne. Nem vagyok jártas a témában, így hát saját véleményem nincs.
-
shtml
őstag
válasz
Phantom Lord #19 üzenetére
A 6055-ből én is azonnal kidobtam a tápot és egy Chieftec 340-est raktam be a helyére. A kíváncsiság olyan erős volt bennem, hogy letéptem a zárcímkét és felbontottam a 300-as Codegen tápot. Hát, nem tartottam túl bizalomgerjesztőnek, most egy barátnőmnek kölcsön adott netes minimálgépben üzemel (Tusl2, integrált videó és hang, TuaCeleron 1200, hálókártya, floppy, HDD és CD). Mivel ez még 50%-osan sem terheli meg a tápot, talán nem fog bajt okozni.
De szerintem ne vigyük el a topicot a tápok megvitatása felé, engem legalábbis jobban érdekel maga a ház. -
engusz
veterán
válasz
Phantom Lord #19 üzenetére
Szívtam már Codegen táppal, de ez valami miatt jó. Lehet, hogy mákos vagyok és kifogtam egy fullos darabot.
Elvisz egy AMD rendszert. +GF4, DVD, CD-RW, 4 winyó, 3 klíma...
Vagy Neked még rosszabb emlékeid/tapasztalataid vannak? -
engusz
veterán
Jelenleg a 9011 duplája árban a 6055-nek. Szerintem sokkal jobb. Mondjuk Én kicsit elfogult vagyok (és talán szerelmes is) a szerver házakba. Ezért is tetszett meg!
Nagyon tetszik benne, hogy eszméletlen tágas és csöndes. Kb úgy tágas mint egy nagytorony, csak ez kisebb helyen elfér. Valamint bitang könnyű hozzá plexi oldallapot kreálni!
Ha lesz Nálam normális digigép, akkor csinálok 1-2 fotót. Egész szépen elrendeztem benne a kábeleket. Igaz a HDD és az FDD kábelek mind hengeres vackok, de szerintem annélkül is el lehet mindent tűntetni benne!
Ami még fontos, hogy a feltűntetett 300W-ot táp helyett mindegyikben 350W-os van! Elég sok mindent elbír! Nekem majdnem teli van a ház... -
shtml
őstag
Köszönöm a gyors választ. Azt hiszem, nekem is lesz egy ilyen házikóm.
A 3 venti nem lesz jó a winchesterek hűtésére, mert én közvetlenül akarom rájuk fújatni a hideg levegőt. Most a ''fő'' gépem egy 6055-ben van. Ennél kivágtam a 3.5-ös helyek előtt a ház lemezét és egymás alá beszereltem 8 centis ventilátorokat. Ehhez a HDD-ket beljebb kellett tolni a házba és csak egy csavar tartja őket, de így is jól elvannak. Ez a megoldás azért jó, mert így levett oldallapnál is rendesen hűlnek a HDD-k. Ha a hűtésüket a házból kifelé fújó ventikre bíznám, akkor amint leveszem az oldallapot, megszűnik a HDD-k mellett a légáramlás. (Plusz a ház egyéb rései miatt a kifújt levegőnek csak egy része jön be a HDD-k mellett. -
engusz
veterán
''Az ajtó mögötti lyukacsos lemezek (amelyeket rendszerint ki kell törni), itt visszahelyezhetők vagy szintén csak kitörni lehet őket?''
Visszahelyezhető és csavarozható.
''Az ajtót le lehet szerelni?''
Ahogy elnézem, igen. Le lehet szedni valahogyan, mert van benne 2 csavar is.
''A szellőzés miatt (ventilátorok a winchesterek elé) állandóan nyitva kellene tartanom az ajtót, ami előbb-utóbb letöréshez vezetne.''
Van benne alapból 3 db klíma! Eddig beváltak!
''Ha igen, nagyon ronda leszerelt ajtóval?''
Nekem nem tetszik úgy...
''Milyen stabil a ház?''
A kerekeket meg lehet állítani egyenként.
''Csuklik-nyeklik, ha nincs benne alaplap vagy azért elég merev?''
Ennél masszívabb házam még sosem volt!
Lassacskán megcsinálom a full plexi oldallapot, mint ahogy azokon a képeken van, ami a 12. hozzászólásomban van. Plexi már megvan (méretre vágva). Full jó kis szegélyeket is találtam az OBI-ba. 1-2 hét és neki esek csak előtte Balcsi...
Fotókat majd publikálok! -
shtml
őstag
Pár kérdés:
Az ajtó mögötti lyukacsos lemezek (amelyeket rendszerint ki kell törni), itt visszahelyezhetők vagy szintén csak kitörni lehet őket?
Az ajtót le lehet szerelni? A szellőzés miatt (ventilátorok a winchesterek elé) állandóan nyitva kellene tartanom az ajtót, ami előbb-utóbb letöréshez vezetne.
Ha igen, nagyon ronda leszerelt ajtóval?
Milyen stabil a ház? Csuklik-nyeklik, ha nincs benne alaplap vagy azért elég merev? Tudom, nem 1 mm-es acéllemez, mint a Chieftec, de talán nem is bádogfólia, mint amiből pl. a Venus ''márkájú'' házak készülnek. -
engusz
veterán
Táppal együtt vettem ennyiért. Igaz Nekem még csücsül benne egy ilyen ezüst színben:
http://www.vantecusa.com/fancontroller.jpg
Együtt volt 24.223 Ft! -
engusz
veterán
Nyitottam ennek a háznak egy külön topic-ot, mert az itteni user-ek közül is sokaknak van. Találkoztam már olyannal is, aki a jövőben szeretne venni!
Az Én véleményem:
-jó desing (izlések és pofonok)
-7 db (!) 5.25-ös hely + ajtó
-bővítőkártyákat nem kell csavarozni
-350-es jó minőségű táp
-gyárilag 3 klíma, amiből az egyik a tetején helyezkedik el
-eszméletlenül nagy belső tér
-viszonylagos olcsósága
Eddig kerestem a legmegfelelőbb házat magamnak! Megtaláltam!Csak ajánlani tudom mindenkinek!
http://web.interware.hu/engusz/gep_0065.jpg
http://www.codegengroup.com/proddetail.asp?id=189
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kompakt vízhűtés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Gumi és felni topik
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged