- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
shtml
őstag
Egy barátomnak 2-3 hónapja egy Mercury táp leégette az egész gépét, ő biztosan más véleménnyel van ezekről a tápokról.
De ne feledd el, hogy a tápok megbízhatósága csak statisztikailag értékelhető nagyságú mintánál fogható meg. Az, hogy egy embernek nem égette le a gépét, még semmit nem jelent - és akkor még nem beszéltünk az azonos típusú termékek közti szórásról. -
shtml
őstag
Fene tudja, az Enermaxból sem minden tökéletes. Ha megnézed a nagy táptesztet, akkor láthatod, hogy az Enermax EG365AX-nál 3.78 V-ra esett a +5 V-os kimenet értéke, mégsem kapcsolta le a tápot a túlterhelésvédő áramkör. Jó, hogy ez a névleges max. terhelés fölött következett be, de akkor is gáz, mert egy gépben a túl alacsony fesz is kárt tud tenni.
Valószínű, hogy ez csak egyedi eset, egy különösen peches példány volt, de az Enermax kategóriájában nem lenne szabad egy zsírúj tápnak ilyet produkálnia. -
shtml
őstag
válasz
Phantom Lord #19 üzenetére
A 6055-ből én is azonnal kidobtam a tápot és egy Chieftec 340-est raktam be a helyére. A kíváncsiság olyan erős volt bennem, hogy letéptem a zárcímkét és felbontottam a 300-as Codegen tápot. Hát, nem tartottam túl bizalomgerjesztőnek, most egy barátnőmnek kölcsön adott netes minimálgépben üzemel (Tusl2, integrált videó és hang, TuaCeleron 1200, hálókártya, floppy, HDD és CD). Mivel ez még 50%-osan sem terheli meg a tápot, talán nem fog bajt okozni.
De szerintem ne vigyük el a topicot a tápok megvitatása felé, engem legalábbis jobban érdekel maga a ház. -
shtml
őstag
Köszönöm a gyors választ. Azt hiszem, nekem is lesz egy ilyen házikóm.
A 3 venti nem lesz jó a winchesterek hűtésére, mert én közvetlenül akarom rájuk fújatni a hideg levegőt. Most a ''fő'' gépem egy 6055-ben van. Ennél kivágtam a 3.5-ös helyek előtt a ház lemezét és egymás alá beszereltem 8 centis ventilátorokat. Ehhez a HDD-ket beljebb kellett tolni a házba és csak egy csavar tartja őket, de így is jól elvannak. Ez a megoldás azért jó, mert így levett oldallapnál is rendesen hűlnek a HDD-k. Ha a hűtésüket a házból kifelé fújó ventikre bíznám, akkor amint leveszem az oldallapot, megszűnik a HDD-k mellett a légáramlás. (Plusz a ház egyéb rései miatt a kifújt levegőnek csak egy része jön be a HDD-k mellett. -
shtml
őstag
Pár kérdés:
Az ajtó mögötti lyukacsos lemezek (amelyeket rendszerint ki kell törni), itt visszahelyezhetők vagy szintén csak kitörni lehet őket?
Az ajtót le lehet szerelni? A szellőzés miatt (ventilátorok a winchesterek elé) állandóan nyitva kellene tartanom az ajtót, ami előbb-utóbb letöréshez vezetne.
Ha igen, nagyon ronda leszerelt ajtóval?
Milyen stabil a ház? Csuklik-nyeklik, ha nincs benne alaplap vagy azért elég merev? Tudom, nem 1 mm-es acéllemez, mint a Chieftec, de talán nem is bádogfólia, mint amiből pl. a Venus ''márkájú'' házak készülnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Villanyszerelés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Mobil flották
- Formula-1
- Android szakmai topik
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Vírusirtó topic
- Milyen program, ami...?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest