- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Ez lehet a legnagyobb akkuval szerelt Snapdragon 8 Elite telefon
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
válasz
Phantom Lord #23 üzenetére
most hárman hálózunk, és mind a ghármunknak codegen 300w-os táplya van.... annyi hogy melegszik, és ezé kell elé bevágni az 5.25-ös helyekre 3 kisventis hűtöt..... szal ez olyan hogy van aki a nokiát sziggya mig él, én meg éltetem.... személes tapasztalat csak, nem általánosság....
amugy én se bizok a codegen tápokban.... de amit vennék az meg 20E HUF.... meg akkor már 16ért szünetmeteset... 400 VA-ost.... meg a rencerbe belülre ilyen tútfesz figyelöt..... vagy referenci kártyát.... és ekkor (talán) biztonságba van a géped.... ---- nem vagy paranoiás ...
miért jó a ventillátorok fordulat szabályozása.... - az a négy potis cuccos - mi van ha valaki gamézni akar, és elfelejti feltekerni........? -
engusz
veterán
válasz
Phantom Lord #25 üzenetére
Lehetséges. Gondolkodtam vizhűtésen (ThermalTake AquariusII), de még nem volt rá $... Utánnanézek, hogy mi minden férhet L benne!
-
engusz
veterán
válasz
Phantom Lord #23 üzenetére
Azt mondogatták az ''okos'' barátaim, hogy elférne benne. Nem vagyok jártas a témában, így hát saját véleményem nincs.
-
shtml
őstag
válasz
Phantom Lord #19 üzenetére
A 6055-ből én is azonnal kidobtam a tápot és egy Chieftec 340-est raktam be a helyére. A kíváncsiság olyan erős volt bennem, hogy letéptem a zárcímkét és felbontottam a 300-as Codegen tápot. Hát, nem tartottam túl bizalomgerjesztőnek, most egy barátnőmnek kölcsön adott netes minimálgépben üzemel (Tusl2, integrált videó és hang, TuaCeleron 1200, hálókártya, floppy, HDD és CD). Mivel ez még 50%-osan sem terheli meg a tápot, talán nem fog bajt okozni.
De szerintem ne vigyük el a topicot a tápok megvitatása felé, engem legalábbis jobban érdekel maga a ház. -
engusz
veterán
válasz
Phantom Lord #19 üzenetére
Szívtam már Codegen táppal, de ez valami miatt jó. Lehet, hogy mákos vagyok és kifogtam egy fullos darabot.
Elvisz egy AMD rendszert. +GF4, DVD, CD-RW, 4 winyó, 3 klíma...
Vagy Neked még rosszabb emlékeid/tapasztalataid vannak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged