- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Google Pixel topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
Új hozzászólás Aktív témák
-
engusz
veterán
Jelenleg a 9011 duplája árban a 6055-nek. Szerintem sokkal jobb. Mondjuk Én kicsit elfogult vagyok (és talán szerelmes is) a szerver házakba. Ezért is tetszett meg!
Nagyon tetszik benne, hogy eszméletlen tágas és csöndes. Kb úgy tágas mint egy nagytorony, csak ez kisebb helyen elfér. Valamint bitang könnyű hozzá plexi oldallapot kreálni!
Ha lesz Nálam normális digigép, akkor csinálok 1-2 fotót. Egész szépen elrendeztem benne a kábeleket. Igaz a HDD és az FDD kábelek mind hengeres vackok, de szerintem annélkül is el lehet mindent tűntetni benne!
Ami még fontos, hogy a feltűntetett 300W-ot táp helyett mindegyikben 350W-os van! Elég sok mindent elbír! Nekem majdnem teli van a ház... -
engusz
veterán
''Az ajtó mögötti lyukacsos lemezek (amelyeket rendszerint ki kell törni), itt visszahelyezhetők vagy szintén csak kitörni lehet őket?''
Visszahelyezhető és csavarozható.
''Az ajtót le lehet szerelni?''
Ahogy elnézem, igen. Le lehet szedni valahogyan, mert van benne 2 csavar is.
''A szellőzés miatt (ventilátorok a winchesterek elé) állandóan nyitva kellene tartanom az ajtót, ami előbb-utóbb letöréshez vezetne.''
Van benne alapból 3 db klíma! Eddig beváltak!
''Ha igen, nagyon ronda leszerelt ajtóval?''
Nekem nem tetszik úgy...
''Milyen stabil a ház?''
A kerekeket meg lehet állítani egyenként.
''Csuklik-nyeklik, ha nincs benne alaplap vagy azért elég merev?''
Ennél masszívabb házam még sosem volt!
Lassacskán megcsinálom a full plexi oldallapot, mint ahogy azokon a képeken van, ami a 12. hozzászólásomban van. Plexi már megvan (méretre vágva). Full jó kis szegélyeket is találtam az OBI-ba. 1-2 hét és neki esek csak előtte Balcsi...
Fotókat majd publikálok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest