- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
engusz
veterán
Jelenleg a 9011 duplája árban a 6055-nek. Szerintem sokkal jobb. Mondjuk Én kicsit elfogult vagyok (és talán szerelmes is) a szerver házakba. Ezért is tetszett meg!
Nagyon tetszik benne, hogy eszméletlen tágas és csöndes. Kb úgy tágas mint egy nagytorony, csak ez kisebb helyen elfér. Valamint bitang könnyű hozzá plexi oldallapot kreálni!
Ha lesz Nálam normális digigép, akkor csinálok 1-2 fotót. Egész szépen elrendeztem benne a kábeleket. Igaz a HDD és az FDD kábelek mind hengeres vackok, de szerintem annélkül is el lehet mindent tűntetni benne!
Ami még fontos, hogy a feltűntetett 300W-ot táp helyett mindegyikben 350W-os van! Elég sok mindent elbír! Nekem majdnem teli van a ház... -
engusz
veterán
''Az ajtó mögötti lyukacsos lemezek (amelyeket rendszerint ki kell törni), itt visszahelyezhetők vagy szintén csak kitörni lehet őket?''
Visszahelyezhető és csavarozható.
''Az ajtót le lehet szerelni?''
Ahogy elnézem, igen. Le lehet szedni valahogyan, mert van benne 2 csavar is.
''A szellőzés miatt (ventilátorok a winchesterek elé) állandóan nyitva kellene tartanom az ajtót, ami előbb-utóbb letöréshez vezetne.''
Van benne alapból 3 db klíma! Eddig beváltak!
''Ha igen, nagyon ronda leszerelt ajtóval?''
Nekem nem tetszik úgy...
''Milyen stabil a ház?''
A kerekeket meg lehet állítani egyenként.
''Csuklik-nyeklik, ha nincs benne alaplap vagy azért elég merev?''
Ennél masszívabb házam még sosem volt!
Lassacskán megcsinálom a full plexi oldallapot, mint ahogy azokon a képeken van, ami a 12. hozzászólásomban van. Plexi már megvan (méretre vágva). Full jó kis szegélyeket is találtam az OBI-ba. 1-2 hét és neki esek csak előtte Balcsi...
Fotókat majd publikálok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest