Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
the sorcerer #184 üzenetére
Nekem ha minden jól megy pénteken lesz meg.
Sztem vágj rá egy ablakot és kész. Más oldallapot úgysem tudsz rárakni, ehhez meg nincs gyári ablakos oldal. -
harry
veterán
Engem nem kárpótol kerék - nem fogom húzni a házat a kocsitól a teremig.
halk venti: tts árul ilyeneket pl noiseblocker elég halk (asszem 11dB és 23CFM és 3k ft környéke).
Bővebben: link -
harry
veterán
A ventiket valszeg nem fogom használni... nekem a halk az 15dB környékén kezdődik
már pedig halk gépet szeretnék csinálni majd belőle.
Nem volt ráírva a dobozára a súlya? vagy pl neked összeszerelve milyen nehéz? Csak azért kérdezem mert ugye Lan partyknál ez sem egy utolsó szempont. -
harry
veterán
Másvalakinek vélemény a kuckóról? pozitív/negatív vélemények? Kb mileyen nehéz? A honlap szerint 13kb de valahol 8kgot olvastam
-
harry
veterán
válasz
kovacszk #165 üzenetére
sejtettem, h valami ilyesmi elven műxik, mert a táp felett láttam vmi nagyobb likat. Tehát akkor végülis nem bonyolult. Táp nélkül még nem láttam, illetve Guga árult, gondolkodom azon a megoldáson is, de lehet inkább felrakom a polcra póttápnak.
Jelenleg egy 420as Chieftecem van amit valszeg lecserélek egy enermax noisetakerre. Első dolgom persze a codegen táp kiiktatása lesz -
harry
veterán
ugye az oldallapok és a tető külön vannak? hogyan vannak az oldallapok rögzítve? az eddig látott képeken eddig nem láttam hátul csavarhelyeket. mekkora táppal szerelik? minden esetben 400w ossal? egy árlistán asszem 300-assal láttam - ez elírás vagy lehet, h tényleg kisebbel árulják?
Bővebben: link -
harry
veterán
válasz
kisfarkas #159 üzenetére
Sztem szürke. Gugánál lehet venni. Nekem is megtetszett
Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- DELL T40 EMC Szerver
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged