- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
peterqe
aktív tag
Épphogy nem érnek össze. Van 0,5 mm hely köztük :) Még így is nagyon sokat tudnak hűteni, bár annyira nem szükséges hűteni a Ramokat.
Köszi a gratulát, nézz be holnap valamikor, az lesz az igazi! Lesznek új képek a korábban felsorolt változtatásokkal. (fekete drive festések - cool ;) )
A csíptetős hűtőnek szerintem túl kicsi a felülete, szerintem (szigorúan szvsz :)! ) nem sokat érnek. -
peterqe
aktív tag
Feltettem néhány -sajna gyengus minőségű- képet a változtatásokról (később csinálok jó minőségű képeket, csak kell hozzá a jó digitfényképező), amik a következők:
1) Tápcsatlakozók kábelrengetege eltüntetve: nem használtam zsugorcsövet, 1 kis tekercs szigszalag tökéletesen megfelelt a célnak. :) (elég pofás így is)
2)Memória/videokártya memória hűtőbordákkal felvértezve :) (kis fűrészelés az egész, maradt a winchesteren lévő chipre is) (Magam sem akartam hinni, hogy a videokártya RAM hűtése mekkora ''csodákra képes'' -bővebben leírtam az erről szóló topicban)
3)Vinyóhűtés átalakítva: Zalman heatpipe vinyóhűtés gumin függesztve (továbbra is ventivel hűtve -szvsz tökéletes :) )
4)Enermax frontpanellel az összes venti szabályozva/teljesen leszabályozva. (molex csati 5V barkács lecserélve, továbbra is ultrahalk) A panel fordulatszám kijelzője: 1-procihűtő, 2-videokártyát hűtő venti. Hőmérséklet kijelző: 1-videokártya hűtőborda a GPU-nál, 2-vinyó chip.
5)Előlapi USB + mikrofon + firewire
6)kék venti a cool megjelenésért :)
Amit tervezek: feketére fújni az összes eszközt az 5,25-ös helyeken. -
ArmanD.
őstag
Hát igen Horny256 ez Veszprém átka. Az az 5 számtek bolt szarik bele ezekbe a modding cuccokba, pedig egyre keresettebbek mivel egyre jobban terjed a modding, valamint ezek tényleg frankó cuccok. Nekem eddig mindent pestről kellett megvennem és hát nem örülök a feleslegesen kifizetett postaköltségeknek, mert abból már egy új moncsit vehettem volna. Amúgy milyen házat modolsz és merrefele laksz??
-
peterqe
aktív tag
A festést Dokibá csinálta. Ha szeretnél kapcsolatba lépni vele, akkor keresd meg a docair@freemail.hu címen! (Megemlítheted, hogy én ''küldtelek'' :P)
-amúgy egyszínű festést valszeg autófényező is csinál, de egy profi airbrush minta már Doki asztala.
Azért a 12cm-es venti nem annyira extrém dolog. :)
Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- Milyen notebookot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- League of Legends
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Háztartási gépek
- Posta, csomagküldés
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged