- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 4G
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
botye
tag
Nekem is ilyenem van (sajnos http://prohardver.hu/pics/smileys/act_yellin.gif)! Tényleg zajos a kicsike, meg nehezen szerelhető.
Pozitívumok: egy csavarral szétszedhető, csavar nélkül kártyázható (ez jól megaszontam...), van benne hely rendesen...
Negatívumok: nem vehető ki a hdd+cd keret (=>nehezen szerelhető be-ki), az oldallapok támasztófülei sima alumíniumból (vagy egyéb puha fém???) készültek így egy két le-felszerelés után már nem tartanak semmit (=>rezegni kezd a ház), a hdd+cd keret átviszi a rezgéseket ugyanezen oldallapokra és akkor cseng az egész... -
buddha
tag
Ebben sem tud senki segíteni?
Az alaplap pontositása végett: GIGABYTE GA-SINXP1394(GA-8SQ800 Ultra2) -
buddha
tag
És az a hangos dolog csak 4 HDDnál jön elő, vagy egynél is kitűnik... Azaz a négy vinyóval nagyon le van terhelve, vagy csak rosszul van megtervezve??? Mert nekem csak max 2 HDD-m lenne benne... 1 belül és 1 rackren... Ha rosszul van megtervezve, akkor lehet valahogy javítani rajta??? Valami hangszigeteléssel??? Hallotatok már róla???
Más:
Ha az emberfia egy gigabyte valami sinxp... ultra 2-es alaplapot szeretne belerakni (dual DDR 400, 533 FSB, SATA, RAID, LAN, 5.1 Hang blablabla...), akkor az belemegy?
Köszi a segítséget! -
szesa
senior tag
4 vinyoval hasznalok egy ilyen hazat, es nagyon zajos a ''gephaz''
elotte egy olyan hazban volt aminek muanyag boritas volt az oldalso femlemezeken, az valamivel halkabb volt, viszont ebben amiert magasabb tobb hely van a tap es a lap kozott, igy jobban aramlik a levego a procinal - de zajos nagyon... -
Savanya
addikt
Nekem a fekete van ebből .Tetszik hogy a AGP/PCI kártyákat patenttal lehet rögziteni , az oldallapok nincsennek rögzitve csak a tetején lévö lemezen van egy csavar amit kézzel lehet ki-betekerni , nagyon jó a két rejtett CD-rész /pont jól jött ki mert egy DVD-m és egy CDRW-m van / . Viszont hiba hogy lehetne mélyebb a nagyméretű alaplapok miatt .
-
buddha
tag
Üdv emberek!
Tán lehet, hogy egy kicsit türelmetlen vagyok, de senkinek sincs??? És (persze én nem szoktam éssel kezdeni a mondatot) valami bolttulajdonosnak, vagy ilyesminek sincs raktáron??? Nagyon kiváncsi lennék, hogy milyenek a tapasztalatok...
Vagy !!! Én leszek az első, aki ilyet vesz!!! :)
Egyébként a honlapja: www.codegengroup.com -
buddha
tag
Ja BOCS!
Szóval azok vannak benne...
Továbbra is kösz! -
buddha
tag
Sziasztok!
Tudtok valamit erröl a házról?
Szellőzés, táphang, stb... egy 2.4B pentium 4, 1 vinyó, 1 DVD olvasó, 1 író, kb ennyi...
Kösz a segítséget!
(nem fogom majd cipelgetni, és nyitogatni sem, meg ilyesmik...)
Aktív témák
Hirdetés
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest