- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
Aktív témák
-
buddha
tag
Ebben sem tud senki segíteni?
Az alaplap pontositása végett: GIGABYTE GA-SINXP1394(GA-8SQ800 Ultra2) -
buddha
tag
És az a hangos dolog csak 4 HDDnál jön elő, vagy egynél is kitűnik... Azaz a négy vinyóval nagyon le van terhelve, vagy csak rosszul van megtervezve??? Mert nekem csak max 2 HDD-m lenne benne... 1 belül és 1 rackren... Ha rosszul van megtervezve, akkor lehet valahogy javítani rajta??? Valami hangszigeteléssel??? Hallotatok már róla???
Más:
Ha az emberfia egy gigabyte valami sinxp... ultra 2-es alaplapot szeretne belerakni (dual DDR 400, 533 FSB, SATA, RAID, LAN, 5.1 Hang blablabla...), akkor az belemegy?
Köszi a segítséget! -
buddha
tag
Üdv emberek!
Tán lehet, hogy egy kicsit türelmetlen vagyok, de senkinek sincs??? És (persze én nem szoktam éssel kezdeni a mondatot) valami bolttulajdonosnak, vagy ilyesminek sincs raktáron??? Nagyon kiváncsi lennék, hogy milyenek a tapasztalatok...
Vagy !!! Én leszek az első, aki ilyet vesz!!! :)
Egyébként a honlapja: www.codegengroup.com -
buddha
tag
Ja BOCS!
Szóval azok vannak benne...
Továbbra is kösz! -
buddha
tag
Sziasztok!
Tudtok valamit erröl a házról?
Szellőzés, táphang, stb... egy 2.4B pentium 4, 1 vinyó, 1 DVD olvasó, 1 író, kb ennyi...
Kösz a segítséget!
(nem fogom majd cipelgetni, és nyitogatni sem, meg ilyesmik...)
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest