Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- 7600 mAh-s az aksi az iQOO új mobiljában is
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Sony Xperia 10 V - újraélesztés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
Ez jónak mondható. Ha maximum terhelést adsz neki, akkor sem romlik? Azt nehezem tudnám elképzelni.
Csak hogy ''megnyugtassalak'', legyen itt egy kis történet. Januárban két új vinyót is kinyírt egymás után haveromnak a jó kis codegen. Tök szimpla rendszer nf7+sempron 2600, 1 dvd író + 1 vinyó, R9550. 300-as codegen táp. Elküldte az egyiket egyik pillanatról a másikra, hozta hozzám tesztelni a vinyót, szar. Garba vissza, hozták a másikat helyette, ghostoltam neki, hazavitte, beszerelte. 4-5nap nem telt bele, hozza a vinyót, ugyanaz. Elhozattam a gépét, megnéztem, hát 5,5-5,6V-ot adott az 5V-os ágon. Tápot lecseréltük, azóta sem hallottam a gépe felől. Ezenkívül nemrég, főként karácsony tájékán a közvetlen környezetemben 5-6 táp halálozott el, szinte mind a codegen/mercury párosból.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4438
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Xiaomi 15T Pro 12GB/256GB Mocha Gold használt, karcmentes 6 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest