- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
na haj!
meg tdja mondani valaki, hogy miert van az, hogy a virtualdubmod nem akarja azt csinalni, amit mondok
egeszen pontosan filmet szeretnek ujratomoriteni (igazsag szerint osszenyomni) de az ac3-as hanggal rendelkezo filmeknel gond van
videot beallitom: full processing, xvid, stb
hangot beallitom: full processing, mpeg
mikor inditom a tomoriteset, az vdubmod azt mondja, hogy nem tudja kitomoriteni a hangot (ugye igy nem tudja ujratomoriteni sem) - ''No audio decompressor could be found to decompress the source audio format''
pedig lejatszaskor tokeletes az ac3-as hang
egyebkent a codec amit hasznalok az 2 db file: iviaudo.ax es mpgaudio.ax (regebben ment ezekkel a tomorites), de kinomban mar felraktam az ac3filtert is es azzal sem ment
mi lehet a hiba?
es mi lehet a megoldas? -
VladimirR
nagyúr
válasz
regergedeon #21 üzenetére
huffyuv-ot hasznald rgb-ben, ugy legalabb vesztessegmentes is (ber lehet, hogy ez csak nekem elony, Neked inkabb hatrany, attol fugg mire kell)
-
VladimirR
nagyúr
1. ezt nagyon szepen leirtad, gratulalok, kell egy ilyen, mert hetente jelenik meg uj, codec problemaval foglalkozo topic, oda csak ezt kell majd belinkelni, be is raktam kedvencek koze (mondjuk en mar a kamikaze boci fele topicnak is orultem, csak a szerencsetlen cimvalasztas miatt az flavhaboruba fulladt)
2. wmp9 szvsz igen jol hasznalhato, de nem erosza, csak sokan ugy vannak vele, hogy csicsas, biztos nem jo, pedig meg a feliratot is kezeli
3. xvid-nel nekem az volt problema, hogy a kep jobb oldalan fuggoleges csikok volta nehany filmnel (meg azoknal is, amiket elott kodoltam), ezt ugy oldottam meg, hogy bekapcsoltam, hogy: force 32rgb - vagy hasonlo
4. powerdvd miert nem? - komolyan erdekel, nekem szimpatikus (azert huztam ala, mert ennyi, meg lehet gyozni ervekkel)
strike-force: nem az az igazi gond, hogy pont a qt-t, vagy az rmp kell felrakni, hanem hogy 4 lejatszo kell a gepre, szoval az alternate-player is ugyanugy ott lesz
btw wmp9 is lejatszik dvd-t, ha van a gepen egy dvd lejatszo, vagy fent van egy kodek, csak nem talalom hozza a codec-et:(
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Asztalos klub
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- VR topik
- Kuponkunyeráló
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Kés topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Latitude 5450 27% 14" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vibill gar
- Új Steelseries Arctis Nova 4 Wireless gamer fejhallgató 1 év garanciával
- Urmet Dialog PA3120 180 wattos digitális erősítő 1 év garanciával
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest