- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Microsoft Lumia 640 és 640 XL - testvérek egymás között
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Aktív témák
-
moonman
titán
[L]http://www.free-codecs.com/download/Codec_Pack_All_in_1.htm[/L]
Codec Pack All in 1 6.0.1.7 includes:
- DivX 5.2
- Koepi's XviD Codec 1.0.1 Final
- DivX, XviD - FFDShow 18.07.2004
- MPEG2 3.0.0.0
- Subtitles G400 2.83
- Subtitles DVobSub (Win9x, Win2k a WinXP) 2.23, 2.33
- OGG Vorbis 0.9.9.5
- AC3 1.01a RC5
- Morgan Multimedia Stream Switcher 0.99ß
a lottó titok :) -
Akkor ugye azt is tudod,hogy a legújabb,5.2-es Divx-et tartalmazza-e ez a 6017-es pack ? Jó lenne tudni.Igen pretty kis csomag lenne,pláne,ha a legújabb az Xvid-je is.Arról esetleg informálva vagy ? ( És a jövőheti lottószámokat is megmondhatnád,nem lenne gond.Adnék belőle 1 millát ).:DDD
-
moonman
titán
nos, talán sokan tudjátok itt mennyire codec-pack főellenség vagyok. :U a topicnyitóban ajánlott ''csomagot'' viszont nyugodt szívvel ajánlom, magam is ezt használom. semmi más nincs benne, csak amire valóban szükséged van. divx, xvid, ac3, ogg, vobsub (vagy g400). ennyi kell és nemtöbb.
-
burgatshow
veterán
Én meg felrakok 1 winampot az felrakja az mp3 codecet, aztán a legfrisebb divx-et, majd megspékelem egy xviddel és végül 1 ac3-at, Minden megy! Nem értem minek a codecpack amikor csak szétgányolja a rendszert! Meg ha le kell írtani akkor az sem 1 1x feladat! :(
-
A codecs_allin1 6008-as változatát raktam fel régebben,és egyedül egy frissebb XviD kellett még,hogy minden menjen.Most a legfrissebb a 6017-es.Aki már feltette,mondhatna véleményt !
Volt ACE-m is anno,és az 5.93 szerintem elég jól sikerült.Lehet szurokba mártani és tollba forgatni,aki ilyet használ/t,de nekem semmi bajom nem volt vele,csak megijedtem a méretén,mint szűz leány a nászéjszakán,-azt is az itt elhangzottak miatt- és végül váltottam erre. -
fun
csendes tag
-
fun
csendes tag
Ja csak az ember fia nem tudja, hogy melyik kodek hiánya miatt nem indul a film, ezért felrakja fullosan a codec pack-et. Egyébként én is nagy hülyeségnek találom ezeket a pack-eket. Találkoztam nem egy géppel ahol úgy belekeveredett a gép, mint cigánygyerek a huzentrógerbe. Volt, hogy kép volt hang nem, volt hogy fordítva, és mindez a pack feltelepítése után. Van akinek egyébként teljesen jól működik. Van ez így is.. Szerintem alap dolgok, mint Viktor is írta: divx3.x, divx4.x, xvid, mpeg4, ac3 , azt kész. HA meg valamiért kiabál a lejátszó, akkor úgyis megpróbálja letölteni a kellő kódeket.
[Szerkesztve] -
Loha
veterán
Az Ace Mega Codecsben be lehet állítani, hogy mit tegyen fel és mit nem...
Nem értem egyik tábort sem. :F
Akik azt szajkózzák, hogy csak DivX meg stb kell azok is nyugottan feltehetik bejelölöd, hogy csak DivXet, meg Xvidet és AC3-at tegye fel aztán kész, nem kell tökölni azzal, hogy mindent egyesével pakolgasson fel az ember...
Minden egyes codecet egyesével ki lehet válogatni, hogy melyik kell, melyik nem, és nem kell azzal tökörészni, hogy egyesével mindent felpakolgass és letöltögess...
Ha vmi zavar, akkor ne tedd fel...
[Szerkesztve] -
bzoley
veterán
Ezt én is akartam írni az elején, de letettem róla.
Más:
/Pillanat lejátszáshoz csak Divx5.xx, xvid, ac3 van fent. Hozzá normális lejátszó. Zene tömörítéshez van még eredetileg Faunh. mp3. Valamint, ha jól be van állítva, az xvid tunerről felvenni is a legjobb, ha nincs több tízgigád. -
bzoley
veterán
De a Divx 3 (ha nem ezzel tömörítesz esetleg) minek kell neked?
-
G@ben
addikt
Lehet, hogy másnak összezavarta gépét az ACE, de nálam minden ment tökéletesen, pedig használom már jó ideje. Ha kavarna, akkor tuti leszedném, de megpróbálkoztam én is ezekkel a codecekkel amiket mondtál, de sok filmet nem játszott le, ami idegesítő volt. Így visszaraktam az ACE-t és megy minden.
Lehet, hogy én is láma vagyok, de nekem ez jött be. Neked meg a másik. -
X-COM
nagyúr
mér' kell egyből ilyen hülyeség miatt lámázni?
valaki nem szeret sokat vacakolni, inkább felrak egy ilyet oszt kész, sokan vannak akik tökéletesen meg vannak elégedve vele -
sirály12
őstag
-
Viktor77
titán
Ennyi kell, se több se kevesebb. (Már nem tudom ki ajánlotta de 100%-osan működik.
''Én a DivX 3.20 telepítéssel szoktam kezdeni (ebben elvileg egy jobb MP3 codec is van, mint ami a Windows-zal érkezik).Utána a DivX 5.xx telepítés jön, a DivX-szel készült filmek lejátszáshoz ugyebár, de én tömöríteni is ezzel szeretek
(a kérdésre, hogy a DivX3 alapú filmek kezelését átvegye-e, nemet szoktam nyomni). Mivel sajna a DivX 4/5 nem játssza az egyéb más MPEG-4 alapú codecekkel készült állományokat (ffdshow, xvid, 3ivx, stb.) ezért én a 3ivX D4 4.0.4-es változatát is felteszem mellé, tapasztalatom szerint ez teljesen jól működő MPEG-4 és AAC dekódert/filtert ad minden DirectShow alapú Windows lejátszóhoz. A 3ivX-ben beállítom, hogy a DivX-en kívül minden MPEG-4 alapú vackot lekezeljen. Ezután jön még egy friss AC3Filter telepítés,esetleg még egy full fraunhofer MP3 codec. Mostanában kezd elterjedni az Ogg Vorbis, esetleg érdemes lehet a hozzávaló codecet/DirectShow filtert feltenni,de egyelőre a legtöbb letölthető film MP3 vagy AC3 hangsávval érkezik.Az SVCD-re szánt MPEG-2 fájlok lejátszására nem ajánlok külön MPEG-2 codecet, ezeket a legjobb valamelyik szoftveres DVD lejátszó progival nézni, de alkalmi lejátszáshoz (esetleg külső felirattal) a Media Player Classic most már megfelel, mert saját MPEG dekódere van (nem kell hozzá codec).VobSubot valóban kihagytam, azt is fel szoktam telepíteni természetesen.'' -
bzoley
veterán
Szerintem ne fáraszd magad. Már ezerszer ezer helyen leírtam én is, meg még sokan mások. Nem is értem miért jó nekik, ha káosz van a gépükön.
Egyébként megnéztem miről van szó. RC(ráadásul fejlesztői), meg alpha verziók. Dvobsub minek, Mediaplayerrel akartok filmet nézni? És akkor mellé a G400. Miért nem jó az ami végleges és működik?
De rakjátok fel, ha van hely. -
Gergarian
aktív tag
Nagyon jó a külön-külön felteszegetés meg minden........ csak:
CSAK FILMNÉZÉS-re jó
átkódolgatásra meg ilyenekre elkél egy ACE! Van amikor még az is kevés!!!!
Tapasztalatból beszélek! :) -
-
Ace
tag
Ki hallott már erről a Codec pack-ról? Nekem teljes mértkében csak lejátszásra kellene. Az Ace Mega CoDecS Pack-al nincs semmi bajom meg a hasonló kollégáival sem csak az a baj hogy felrak rengeteg sz**t amire nincs szükségem. Észrevételeket várok jah amúgy nem reklám csak itt találtam róla info:
[L]http://www.hwtesztek.hu/index.php?page=hirek&id=1131[/L]
Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-1135G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest