- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Youtube Prémium és ChatGPT
Aktív témák
-
Viktor77
titán
Ennyi kell, se több se kevesebb. (Már nem tudom ki ajánlotta de 100%-osan működik.
''Én a DivX 3.20 telepítéssel szoktam kezdeni (ebben elvileg egy jobb MP3 codec is van, mint ami a Windows-zal érkezik).Utána a DivX 5.xx telepítés jön, a DivX-szel készült filmek lejátszáshoz ugyebár, de én tömöríteni is ezzel szeretek
(a kérdésre, hogy a DivX3 alapú filmek kezelését átvegye-e, nemet szoktam nyomni). Mivel sajna a DivX 4/5 nem játssza az egyéb más MPEG-4 alapú codecekkel készült állományokat (ffdshow, xvid, 3ivx, stb.) ezért én a 3ivX D4 4.0.4-es változatát is felteszem mellé, tapasztalatom szerint ez teljesen jól működő MPEG-4 és AAC dekódert/filtert ad minden DirectShow alapú Windows lejátszóhoz. A 3ivX-ben beállítom, hogy a DivX-en kívül minden MPEG-4 alapú vackot lekezeljen. Ezután jön még egy friss AC3Filter telepítés,esetleg még egy full fraunhofer MP3 codec. Mostanában kezd elterjedni az Ogg Vorbis, esetleg érdemes lehet a hozzávaló codecet/DirectShow filtert feltenni,de egyelőre a legtöbb letölthető film MP3 vagy AC3 hangsávval érkezik.Az SVCD-re szánt MPEG-2 fájlok lejátszására nem ajánlok külön MPEG-2 codecet, ezeket a legjobb valamelyik szoftveres DVD lejátszó progival nézni, de alkalmi lejátszáshoz (esetleg külső felirattal) a Media Player Classic most már megfelel, mert saját MPEG dekódere van (nem kell hozzá codec).VobSubot valóban kihagytam, azt is fel szoktam telepíteni természetesen.''
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Suzuki topik
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kedvenc zene a mai napra
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- HP ProBook 6570b notebook (i3-3120M - 8GB - 500GB HDD)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest