Hirdetés
- 5G-s szettet kapott a Samsung legkedvezőbb ajánlata
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen okostelefont vegyek?
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Aktív témák
-
Miért van ennyi kodek problémás topik?

Ezt zártam, használjátok a [link]elt témát.
Köszönöm. -
Peeros7
csendes tag
Nekem lenne egy olyan kérdésem, hogy mitől lehet az h több különféle codeccel is, először sötét, most pedig K-lite-tel pirosas a film lejátszás. De poén, mert ha feltelepítem vele ugye a classic playert az le is játsza szépen, de a media player 10 mondjuk már nem???
Azt ne hogy biztos codec beállítás hiba, annál konkértabbat, köcce

-
zopet
tag
ffdshowra gondoltál? Ezzel működik. Kösz szépen!
Igaz hogy nincs felirat (.srt) de majd mésik progival lesz...
thx -
cousin333
addikt
A kodekpakkokkal csak szívás van. Szedd le az összeset, és tedd fel ezt: [link] Ez eddig nekem mindent visz.
Vagy másik megoldás, a Linuxra készült MPlayer, aminek van Windowsos verziója is:[link] Egyszerűen kicsomagolod a tartalmát, telepíteni sem kell. alapból parancssoros, de itt [link], vagy itt [link] tudsz hozzá szerezni frontendet.
Jó film, amúgy
.
Máskor azért használd a keresőt, mielőtt új topikot nyitsz: [link] vagy [link]
[Szerkesztve] -
zopet
tag
up
-
zopet
tag
Sziasztok!
A Final Destination 3 című filmet akartam megnézni. El is indult, de én hülye feltettem e windows mediaplayer 10-et. Ez már nem vitte. Oké ... visszaállítottam a rendszert a tegnapi pontra, igy eltűnt a mediaplayer és a mellé feltett xp codec pack 2 is. A 9-es mediaplayer az mostviszi a filmet, de valamit elk*rtam a codeccel mert 45fokban keresztbe 3 zöld csík tátong. felraktam az előtte használt 1.3-as xp codec packet, amivel a legelején futott, de hiába. Mivel lehetzne ezt megoldani?
Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Mesterséges intelligencia topik
- Isten veled Anthem - Ma leállnak a Bioware játékának szerverei
- Vezetékes FEJhallgatók
- 5G-s szettet kapott a Samsung legkedvezőbb ajánlata
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Proxmox VE
- Starlink
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- További aktív témák...
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.