- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
TGWH
őstag
A helyes kérdés a kérdésedre; kit?
van olyan munkatárs, már letiltottuk a cnc-ről, mert a patronban lévő ütközőre úgy nyomta rá a darabot, hogy +10-20mm-t lógott ki a normálisan ütköztetett darabhoz képest, a kés meg ezt nem tudta
természetesen mindezt a 300 db-os széria 6. darabjánál alkotta el
Nincs kit megkérnem, nincs kitől tanulni, az a baj.BÁ Nutrition
Én biztos nem túlóráznék annyit, fizessék meg normálisan a 8 órát. Hazajövök, itt egy kb. félkész ház, van elég dolgom. -
nchelp
tag
Valóban, itt nincs. Éppen ezért a linket dobom, ahol ezt röviden és velősen kifejtettem: nesze neked választás
Majd a linkelt helyen esetleg beszélgethetünk is róla, itt ne csináljunk politikai topikot.
Eszem ágában nincs hazamenni. Amig egyetlen gengszterváltó is ül a parlamentben, addig itt maradok (Hacsak nem kapok valami pofátlanul jó bérrel ajánlatot
)
-
BÁ Nutrition
addikt
úgy csinálták aztán
de gondolom kipróbáltatják velem is hátha mégis összejön vhogy
olyanra is gondoltam hogy a külső átmérőm mondjuk a széltől befele 20 mm-t 25mm szélesre ha meghagynék akkor az felerősítené a peremét és stabilabb lenne. és hátha meglehetne csinálni a belsejét normálisra majd csak a legvégén munkálnám le
vagy maróval letolnák rólacsak ez már megint annyi szarakodással jár hogy lesz vagy 3 nap mire kiderül mit csináltam
-
törölt tag
-
aram01
nagyúr
persze csak már indulna,amúgy egy rugóra jár az agyunk ez ügyben,van "főnök" ismerősöm a Siemens-nél azt mondta ha ismeri valamelyik oktatót szól is az érdekembe,főleg azért jó ez mert bizonyos kötelező óraszám után ellehet szegődni cégekhez és onnan menni vizsgázni,ez tök jó lenne
-
-
Kislecso87
csendes tag
Köszönöm szépen a választ és a tanácsokat! A költözés nem akadály. Ha az érdek úgy kívánja külföld is szóba kerülne. Igazából a tanulással én is így vagyok. Abból baj nem lesz. Csak jó lenne végre egy olyan dolgot tanulni, amiből én is profitálok. Jelenleg főiskolára is járok, műszaki menedzser szakra. A kettő együtt már lehet egy jó alap szerintem.
Szép napot! -
gyoris
csendes tag
A mi cégünknél mindenki Gépkezelő.Lehet igy kevesebb a kiadás?Amugy mindent magadnak csinálsz.Megkapod a rajzot az anyagot és a többi a te dolgod.A kész áruért majd jönnek,és ezt mind normaidőre.Ettől függ a fizud 30%-ban milyen gyorsan oldod meg a munkát.A programot saját magadnak irod a gép mellet készre.Senkit nem érdekel milyen szerszámmal csinálod és milyen készüléket csinálsz hozzá, csak kész legyen.2db-ostól a 200db-os ig minden fajta anyag lelhető. Vas, Alú,Saválló,Műanyag,Bakelit,bronz,stb.
Vannak olyan helyek ahol müködnek amiket leirtál?
Ui
incs CNC papirom csak szakmunkás bizonyitványom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest