Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Shuta

csendes tag

válasz Potn #73 üzenetére

Szia Potn!

Nekem is ilyen Notim van már lassan 4 hónapja és csak jót tudok róla mondani. :R

Ár/érték arányban nagyon jó vételnek számít... :)

Az akksi kb 3óráig bírja, de ez terheléstől is függ, 2 filmet végig lehet nézni akksival, az tuti...
    Én nem sokat használom akksiról, de amikor igen akkor még sosem hagyott cserben.

A tükröződést nem tudom hogy érted, ha rásüt a nap akkor nem olyan élénkek a színek, meg egy tft monitornak azért jobbak a színei meg nagyobb szögből látszik, de a felbontás az kárpótol mindenért.

A proci oks, memó bővítés nem árt, vinyó pörög de halk és hőfoka tűrhető, az integrált vga-val is kibékültem már. (Haegemonia, NFSU2; (CS 1.6-> megy 1400-ban 30-40Fps-el...))

A szofver támogatás nem egy HP, Dell szintű, de ha megy minden, akkor nem is kell hetente bios frissítés...

A kártyaolvasó hasznos, a bill kényelmes, az USB portok jó helyen vannak, a hang lehetne kicsit jobb.

A súlya pont jó, az anyaga egy kicsit gagyi műanyagos, de nem olyan rossz, megszokható.

Én vettem alá egy Cooler Master NotePal Coolpad-ot, így a kezemnek is kénylmesebb, feljebb is van a szemem elött a kijelző, és aulról is igen meggyőzően hűti a notit(4-5 fok minusz) még az igen álló levegős koleszban is.

Azt javaslom hogy mielött ilyet választanál mindenféleképp nézd meg, nyomogasd egy kicsit a boltban.

Még mindig várom mások jelntekzését is akiknek ilyan típusú notijuk van.
    Ha valaki ilyen notit nézett ki magának, szívesen válaszolok a kérédsekre, képeket is küldök ha kell.

Üdv:
    Shuta

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák