- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Rövid Clash Of Clans leírás magyarul Cray Tyler tollából
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunmugli
aktív tag
Szia! Ne keseredj el!
Több megoldás is létezik, ezek egyike biztosan segít:
-google, apk download.
-play áruház és google play games frissítése, aztán coc letöltéseElvileg van valami 3. módszer is, amiben talán a play áruház adatait kell törölni (plusz valami, ez magában nyilván kevés). Coc fb csoportban biztos segítenek, ha esetleg még nem lenne fent apkban. Sok sikert!
-
dragonfx
veterán
ott már 5 nap nem?
nálunk pont ez a szabály 18+ és nincs ki be ugrálás semmilyen okból. aki 1x kilép pláne cw alatt az többet be nem jön...vagyis max addig amig észre nem veszem.
Nagyon sok embertől hallom a miénk az egyik legbarátságosabb klán legjobb a hangulat itt legjofejebbek az emberek és ezt nem én írom maguktol irják.jolesik azért sikerült egy ilyne közösséget összeverbuválni lassan kezd egy kisebb réteggel "webbaráti" kör kialakulni sanszos nyáron lesz klántali is, volt róla szó. szóval egy picit több már ez....aki gondolja próbálja ki nem akarat a disznótor azért írom ezt be mert sokan írnak ide klán keresnek. -
concrete4
tag
"egy pár barát összeáll és csinálnak egy 4-5 fős klánt, aztán majd megfeszülnek, hogy embereket szerezzenek"
MEGFESZÜLNEK????
Ha van kedve valakinek akkor csatlakozhatna.Ennyit írtam.
Szövegértelmezés,egyes!Ülj le!Ha csak kötekedni jársz ide , akkor kb azon a szinten vagy amit írtam hogy tele van a játék idióta kisgyerekekkel.
Ez a játéknak a legnagyobb fóruma,hol kérdezné meg az ember ha nem itt?
kész vagyok
-
kovimester
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Saját klánt itt ne reklámozz!
● Account-kereskedelem tilos!
● Fair play.
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest