-
Mobilarena
Rövid Clash Of Clans leírás magyarul Cray Tyler tollából
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunmugli
aktív tag
válasz
concrete4 #3215 üzenetére
Lehet vitatkozni, én th 10 vagyok, és úgy vettem észre, hogy az elixir az kis szinten nem éri meg, th 10-en talán, a dark kis szinten csak akkor, ha nem hoggal vagy gowipeval megy az ember. A lootokról annyit hogy egy th 8 280-360 ezerig ad, th 9 400-500 ezerig ad, th 10 pedig 500-660 ezerig. Nem találtam erre táblázatot a coc wikin, extrém alacsony fejlettségnél még kisebb a loot.
-
lezuvius
őstag
válasz
concrete4 #2519 üzenetére
Egy elsietett faluval nem is csodálkozom,hogy nem haladsz a fejlesztésekkel.
Th10-ig lehet akármilyen jó falud úgyis kifosztják majd,mert addig lesz mindig egy falu aminek erősebb trotroopjai, mint neked,De! Ha szépen lassan haladsz a Th-kal az aktuális szinten és minden elérhető fejlesztést megcsinalsz és csak azután fejlesztesz TH-t akkor: neked az elérhető legjobb falud lesz az elérhető legjobb katonákkal, így már csak az eggyel fejlettebb Th tud kirabolni és azalatt lévők csak nagyon ritkán és csak nagyon drága seregekkel.+ az erős troopjaid miatt Te az alattad levő Th-t könnyen tudod rabolni.Ezzel a maxolos módszerrel tudod kijátszani a játékot a legegyszerűbb módon.+(ligakban való részvétel meg minnél nagyobba vagy,annál kifizetődőbb)Az,hogy ítt hirdeted az "igéd" az rendben van,de az,hogy úgy allitod be,mint "A Megoldást" és ezzel a fórumot olvasó ujoncokat megtéveszted az (számomra) baj.(OFF)
-
dragonfx
veterán
válasz
concrete4 #2517 üzenetére
de akkor napi hányat csatázol?
ezek szerintme klánba és klánwarba sem vagy benne?
mi a cél a játékodban? full th10 és utána egy klán?
jo nekem sok időm van melomba unalombol is tolom néha.
hát ha jol lootolsz és jol fejleszted a védelmet nem tudnak lerabolni.van sok taktika erre.
th ki, egyik anyagot lennullázni estére....stb....
napközbe meg akkor nyomjad ha tudod van időd ha elfoglalt vagy mnelo akármi miatt hagyod a pajzsot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Saját klánt itt ne reklámozz!
● Account-kereskedelem tilos!
● Fair play.
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest