- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
válasz
megint én #196 üzenetére
6x restartoltam a mapot mira kezdésből jó hejre rakott... Ha hegyekbe, hóba, vagy sivatagba rak, élből újra kell kezdeni, mert leköröz az AI.
A rossz kezdési pozíciót vedd kihívásnak, ennyivel lesz nehezebb a játék. (Civ4-ben szar helyről kezdve is lehetett nyerni, szóval ez nem kifogás)Viszont nagy mákomra É- amerikában kezdtem, és az 1. ősi romoknál setler volt... szóval baromi előnnyel kezdtem
Szerintem a valódi Föld térképen játszani sokkal pocsékabb, mint generált térképen, egyszerűen túlzottan kiegyensúlyozatlan.Ti mivel kezdtek? Én így Monument --> 3 worker --> Setler --> 2Worker --> Setler
Hát így semmiképp sem. Igaz, nálam mondjuk az a cél, hogy komolyabb nehézségi fokozaton játsszak, ott pedig nem fog beleférni, hogy az elején leraksz két várost meg kihozol 2-3 workert.
Eddig egy játékot játszottam, az alapján elsőnek mindenképp egy scout/warrior, utána worker vagy settler (a tereptől függ), utána meg jöhet a temple. Ilyen sok worker-re, mint amit te építesz, az égvilágon semmi szükség nincs.Amúgy nem fejletlenek a városok, mert álltalában úgy van, hogy amikor jön a setler akkor ugyebár stagnál a növekedés.
Szerintem az 5-ösben nem stagnál (de lehet, hogy rosszul láttam)
Ja és milyen messzire rakjátok a 2 várost?
Oda raktam, ahova megérte várost tenni (a terep adottságai, kaja, hegyek, resource-ok figyelembevételével). Ha kicsit messzebb van, akkor oda, nem számít. Egy város 2 hatszög sugarú körben képes termelni, ezt érdemes figyelembe venni. A civ5-ben nincs bünti azért, mert túlságosan távol vannak a városok.(Ja, azt hozzátenném, hogy okoskodok ugyan, de eddig egy darab játékot játszottam, azt se végig, és rengeteg hibát követtem el, a következő játékomban viszont úgy érzem, simán nekimegyek a gépnek közepes fokozaton)
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- GTA VI
- Nintendo Switch 2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nők, nőügyek (18+)
- Autós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i5-10G I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest