- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
Utakat felfejleszteni sínekre csak manuálisan lehet, egyesével? Nincs valami gyorsabb módszer?
-
-
pethYeti
addikt
Valakik ma este egy game?
Ha 4-en lennénk mehetne is egy esti kockulás.
-
TheProb
veterán
válasz
csabi63 #1093 üzenetére
nem a videóról beszélek
Hanem mikor tölti a menüt, az alatta szóló förmedvényről.
Más: Marha idegesítő, hogy luxury itemek tradelésekor a gép én nemtom mit akar cserébe, de az hagyján, hogy 1:1-ben nem fogadja el, de se 1:2-be, se úgy ha még adok mellé goldot meg minden szart, hogy van ez?
-
laceszgamer
addikt
válasz
kraftxld #1090 üzenetére
Nem tudom, igazából ez az achi rendszer csak egy kis + játékidőt jelentene annak akit érdekel a dolog, de ha valakinek ez örömet okoz, hogy csalással behúzza őket, hogy ott legyenek a profilján ( Mellette a játékidő...
) akkor hajrá.
1091. Nem hiszem, hogy ki lehetne iktatni.
-
TheProb
veterán
Hi!
A töltés alatt szóló agysejtölő "zenét" nem lehet valahogy kilőni, mert a hajamat szálanként tépkedem ki amíg azt a bégetést kell hallgatnom?
-
kraftxld
félisten
válasz
laceszgamer #1088 üzenetére
Hát nekem erre nincs időm, max 2 heti 30-40 órát szoktam nyomni, de ebben benne van pár "este 10-kor á nyomok pár kört mielött álmos leszek, aztán húvazze fél 4 van és reggel menni kell gyártani"
De így télen most több időm is van -
kraftxld
félisten
válasz
laceszgamer #1084 üzenetére
[link]
9666 óra Civ5 -
kraftxld
félisten
válasz
laceszgamer #1084 üzenetére
Pár hét mulva beérem
-
laceszgamer
addikt
http://steamcommunity.com/profiles/76561198032376415
Eddigi rekord amit találtam.
-
laceszgamer
addikt
válasz
Kareszovics #1082 üzenetére
Én egy időben oylan embert ekresgettem Steamen akinek minden achi megvan a játékból, nem találtam egyet se, de lehet majd emgint körüllesek.
-
kraftxld
félisten
Egy kellemesen összerakott pályán, most csak prince fokozatban összehoztam egy jóféle kulturális győzelmet a franciákkal.
Közben behúztam két achievement-et is.1, Silk Road
Connect to the Arabs, China, India, the Mongols, and Persia at the same time using Caravans.2, Pyramid Scheme
Playing as France, get the Louvre to the maximum theming bonus of 16.A Pyramid Scheme elég érdekes volt, ugyebár a franciákkal kell lenni, felépíteni Párizsban a Louvre-t (Exploration policy), és mellette kimaxolni az Aestetics policy fát.
Ezután kell 4 féle cucc a Louvre-be, mindegyik különböző korból és néptől ebből kettő great work of art, kettő pedig artifact. Az első három az nagyjából könnyen megcsinálható, egy saját great art, meg két artifact amit gyorsan ki kell ásni az ellenfél területéről, aztán be kell foglalni egy ellenséges várost ahol van great work, és átrakni a Louvre-be, megfelelően kombinálva a többivel és kész is van -
törölt tag
válasz
Acclamator #1078 üzenetére
Ez valami texture mapping probléma, szerintem drivert frissíts a VGA-don.
-
törölt tag
válasz
Acclamator #1078 üzenetére
Szerk. Tévedtem bocs.
-
Gabesz87
veterán
Nem nagyon vágom ezeket a Steam-es játékokat. Konkrétan azt, hogyha itthon akarunk 2 gépen játszani, akkor az azt jelenti, hogy 2 kül. steam accounton 1-1 példányt meg kell venni? Mert gondolom úgy nem megy, hogy ugyanazzal a fiókkal vagyok bejelentkezve a 2 gépen, és ugyanazzal a példánnyal játszom.
-
Gabesz87
veterán
válasz
Gabesz87 #1069 üzenetére
A legfurább az, hogy a két gépen ugyebár van 1-1 Evolve (nyilván 2 kül. névvel regelve), és hiába hozunk létre bármelyikkel partit, a játékon belül Hostolás után mindig csak az egyik (az én) nevem szerepel. Az egyik gépen (a páromé, akivel játszanánk) egyszer sikerült már elindítani úgy, hogy - bár akkor is az én nevem volt ott, mint Hostoló, pedig ő Hostolt - másik játékosnak AI-t választottunk, és akkor elindult. Csak épp nekem az én gépemen nem. Míg ő már játékban volt, nekem még mindig retrieving host information képernyő volt, és onnan sehova tovább. Szóval várom a mentő ötleteket.
-
Gabesz87
veterán
Sziasztok. Szeretnénk itthon multizni ketten LAN-on. Olvastam, hogy az Evolve nevű VPN klienssel lehetséges. Ebben kérnék egy kis segítséget, mert nem igazán tudtuk elindítani a játékot, mármint a létrehozott multi partit. Evolve le lett töltve, beállítva, mindkét gépen beregelve, parti létrehozva, másik fél meghívva. Játék indít, egyik gépen hostoltuk a játékot, a mádikon láttam is, csatlakoztam, ott várakozás....A probléma az, hogy a hostolástól tovább nem igen jutottunk, nem tudjuk, hogy kell elindítani. Lent csak Back és Save Game opciók vannak. Hiába pipálom ki a név mellett szereplő pipát ill. lent a másik félnél ki lett választva, hogy Human Player, akkor sem jelenik meg semmi start game, vagy ilyesmi. De bármit, akár AI-t választunk, akkor sem. Megpróbáltuk a másik gépen hostolni, de akkor meg nem látta az előzőleg hostoló gép a szervert. Lelőttük a tűzfalat, így már ok volt, mindenki lát mindenkit, de Start game opció még így sincs. SZóval segítene valaki abban, hogy a fenébe kell elindítani a játékot???
-
laceszgamer
addikt
Új, köszönöm mindkettőtöknek, közben megoldódott a dolog.
-
pethYeti
addikt
Nekem 16 van
Még anno megvettem a simát a BNW meg a GaK-et. Ez így 16 dlc összesen 2 ami hiányzik nekem az ilyen lófütty értelmetlen scenario mapok.
-
törölt tag
válasz
laceszgamer #1063 üzenetére
Szia, nekem is 18 DLC van, ha esetleg volna ezzel kapcsolatban kérdésed, akkor tedd fel nyugodtan.
-
kraftxld
félisten
válasz
laceszgamer #1063 üzenetére
Nekem 18 DLC van, minden map pakkal meg hülyeséggel együtt.
-
laceszgamer
addikt
Van fenn valaki akinek jelenleg fel van telepítve a gépére a Civ 5 és megvan neki minden DLC fennt hozzá? Steamen jobb klikk játék nevére, Tulajdonságok, DLC fülön 13 darab DLC-nek kell lennie.
-
kraftxld
félisten
válasz
don pardon #1061 üzenetére
Az jó volna
Én meg tuti, hogy nem fogok 1.5 órás videókat nézni, egy szöveges leírást többre értékelek.Amúgy a "We are family" nem működik rendesen, kb 5x próbáltam úgy megcsinálni ahogy írja, tehát mindenhová elvinni a vallásom a standardnál nagyobb pályán, volt olyan is, hogy nagyobb térképen az összes városban, city state-ben az én vallásom volt a nyerő, de akkor se jött elő.
Aztán csináltam egy hotseat játékot csak két civ-el, és random módon előjött mikor a másodikkal megalapítottam a saját vallását. Ki érti ezt. -
törölt tag
válasz
don pardon #1059 üzenetére
Az a baj a YT tuorialokkal, hogy leül a gamer és végigtolja egy szó nélkül. Nemigen magyaráz közben, az meg nem nagyon érdekel, ahogyan játszik.
-
kraftxld
félisten
Inkább toljátok az achievementeket, végre kilőtték a connoisseur-t, amit nem lehetett megcsinálni, így újra lehetséges a 100%
Valaki nyomhatna egy kis taktikai leírást néhány scenario-ról, ahol deity-n kell nyomni. -
pethYeti
addikt
válasz
don pardon #1056 üzenetére
Sajna nekem most hétvége nem jó.
-
don pardon
aktív tag
Én ráérek ma délután is.
Megpróbálunk összehozni egy játékot? -
Nuada herceg
őstag
Na visszatértem!
Most már jó! Igaz pár sör után!
Szóval még sem jó!Ha most kezdenék el 1 kört, sokáig tartana...
Mintha a Sors nem akarná, hogy játszunk 1et.
Na majd egyszer!
Akkor Fifázok. -
pethYeti
addikt
Francba, úgy néz ki nekem se lesz jó a mai, 7-8 körül el kell mennem itthonról. Ha most nem jön össze akkor találunk úgyis egy időpontot ami mindenkinek jó.
-
Geryson
addikt
Nekem sajnos csak 8-9-től jó...
-
pethYeti
addikt
válasz
Nuada herceg #1051 üzenetére
Ha nem vagyunk meg 4-en akkor fölös elkezdeni szerintem. Majd keresünk másik időpontot, majd 6 körül kiderül hányan vagyunk.
-
Nuada herceg
őstag
válasz
don pardon #1050 üzenetére
Nah, a végén meg kiderül, hogy nekem nem lesz jó este.
Pedig úgy vártam, mint a Karácsonyt!
5-től programom van, de persze hogy most szólnak délután.
Remélem 6 után hazaérek. De hát elkezditek nélkülem, ha elegen összegyűltök. -
pethYeti
addikt
A mai 18.30-at nem kell szigorúan venni, felőlem kezdhetjük előbb is kicsivel. Esetleg a csoportba írja be mindenki, hogy neki leghamarabb mikor jó.
-
Geryson
addikt
Pont akartam kérdezni, hogy ma este emberi időben nem nézünk meg valamit? Csatlakoztam a csoporthoz is!
-
törölt tag
válasz
Nuada herceg #1040 üzenetére
Tudom, tudom, csak még más néven voltam
pethYeti
Beléptem akkor a Steam csoportodba, ha nem probléma. -
pethYeti
addikt
Csináltam egy steam csoportot. Lépjetek be és könnyebb lesz megtalálni mindenkit.
-
Nuada herceg
őstag
válasz
don pardon #1038 üzenetére
Persze...
Ha elkezdek 1 kört, nem igazán tudom abbahagyni, míg nincs vége.
Kivéve ha lecsúszok a fotelból, akkor elmászok aludni.Egyébként 1 közös kérdés.
Steamen barátoknál nem lehet csoportot csinálni, hogy tudjam ki kicsoda?
Elég sok barát van, azt sem tudom ki ki.Titeket akkor betennélek 1 civ 5 csoportba.
Egyébként felvettem akik megadták a profiljukat!
Varangy Te pedig már fel voltál véve.
Az enyém: Nukimuki -
törölt tag
akkor beszállnék én is, ha össze tudjuk egyeztetni.
ITT a profilom, akik fentebb közzétették, azokat jelöltem, ha nem gond, Varangy néven -
don pardon
aktív tag
válasz
Nuada herceg #1036 üzenetére
Szerintem nem fontos, hogy egyben letoljunk egy játékot. Lehet 2-3 alkalmas is és akkor nem kell éjszakázni miatta
Megpróbálkozhatunk a 6-tal, igyekszem addigra hazaérni.
Steam azonosítóm: majd megmondom pénteken mert nem jut eszembe -
pethYeti
addikt
válasz
Nuada herceg #1036 üzenetére
Egymás ellen lenne igazi, max annyi feltétellel hogy az első 50 vagy 100 körben nem támadjuk be egymást
Meg quick tempóban mehetne és beállítjuk hogy max 400 körig menjen.
-
Nuada herceg
őstag
válasz
don pardon #1033 üzenetére
Én benne vagyok!
Elég korlátozott módban, ugyanis szombat reggel utazom el Pécsre,
és csak vasárnap este jövök haza. Nem leszek gépközelben!
De a péntek este jónak hangzik, ha nem valami éjszakába nyúló parti lesz!Pár órás, gépkifingatóós kooperatív játékban benne vagyok!
pethYeti:
Nekem is az lenne a jobb, minél hamarabb tudnánk kezdeni.
Ha meg többen vagyunk, akkor már gondolom egymás ellen?
Máris félek....
Hol kell beírni, hogy iddqd? -
pethYeti
addikt
válasz
Lehet jövök én is, de csak ha legkésőbb 7-ig el tudjuk kezdeni. 4-en szerintem legyünk meg minimum.
Steam profilom: [link]
-
TheProb
veterán
válasz
adott esetben én is beszállnék, bár még elég kezdő vagyok. Meg baromi hosszú egy meccs ha ancient era-tól kezdjük.
Minden esetre a steam ID-m: TheProb_HUN
-
don pardon
aktív tag
válasz
Nuada herceg #1027 üzenetére
Most péntek vagy szombat este 6-7-8 körül?
-
lm83
őstag
válasz
TheProb #1029 üzenetére
Külön a játékban a mentéseknél van, ott kell elmenteni külön a Steam Cloud-ra/ba.
A mentések felett van. Alapban lehet látnia a mentések, aztán átkattinthatsz a Steam Cloud-ra azokat látod, vagy Autosaves-re akkor azokat.
Ha előtte nem mentettél így akkor nincs meg szerintem...
Nekem csak így lett meg másik gépen. -
TheProb
veterán
Sziasztok!
A következő a gondom, újra pakoltam a gépet és hiába van beállítva steam-en a cloud mentés, mégsincs meg egy mentett állásom se... Mentéskor be kellett volna állítani, hogy felhőre mentse a dolgokat vagy mi? (bár ilyen opció nem rémlik)
-
törölt tag
válasz
Nuada herceg #1027 üzenetére
Okés, nem probléma, én sem tudom, hogy meddig bírnám.
Azt hiszem amúgy, én felvettelek. Cash Detonator néven vagyok elérhető, de majd megváltoztatom
Csak árultam VGA-kat ajándék steam stuffokkal, és ez a cégem neve.Holnap napközbe lesz dolgom sajna, esetleg délután-estefelé jó nekem. De majd összehozzuk, nem hajt a tatár.
Persze vannak mongolok a játékban, úgyhogy mégiscsak ... -
-
törölt tag
Én mostantól ráérek egész reggelig, ha valaki esetleg úgy gondolja, tolhatunk egyet. Majd figyelem a topikot ...
-
Geryson
addikt
Én most értem haza és már hulla vagyok. Tegnap simán benne lettem volna (valami 3-ig gépeztem)
-
Nuada herceg
őstag
válasz
Nuada herceg #1023 üzenetére
Hejj, de jót játszottunk!
-
Nuada herceg
őstag
Na, valaki jön 1et civilizációzni?
A brév nyú vörlddel.Csak 1 gyorsat, co-opban tolnánk kőkemény cpu-k ellen!
Legalább kipróbálni milyen is.
Steamen a nevem: NukimukiVegyél fel, online vagyok, írj rám, és tolhatjuk is.
-
Nuada herceg
őstag
Na, ez jól hangzik.
Holnap délután szerintem én is ráérek! -
Geryson
addikt
válasz
Nuada herceg #1016 üzenetére
Én tök kezdő vagyok az V-el, de szívesen kipróbálom veletek (ahogy már írtam is)!
-
törölt tag
válasz
Nuada herceg #1016 üzenetére
Este játszhatunk, ha neked megfelel. Még le kell tesztelnem 2 erősítőt, meg egyet összeraknom, és lets go to fun
-
dangerzone
addikt
válasz
don pardon #1015 üzenetére
Tényleg így van.
-
Nuada herceg
őstag
válasz
don pardon #1015 üzenetére
Hasznos a link, köszi.
Csak én elég lusta vagyok, majd szép lassan olvasgatom.
Kéne 1 rövidet játszani multiban.
Egy csapatban kéne tolni a botok ellen.Valakinek kedve?
Most vettem meg a Brave New world kiegészítőt.
még nem érkezett meg, pár óra, de utána lehetne bohóckodni. -
don pardon
aktív tag
válasz
don pardon #1014 üzenetére
Egyik leghasznosabb számomra: hogy a cargo ship-ek 2szer annyi aranyat hoznak mint a karavánok
Hétvégén megnézem, hogy tényleg így van-e. -
don pardon
aktív tag
Redditen van egy elég komoly fórum a civ-ről. Mostanában a newcomers threadet olvasom mert tele van jó tippekkel.
Gondoltam megosztom veletek, hátha másnak is jól jön. Katt
Jó olvasást! -
mikromanus
veterán
válasz
alratar #1012 üzenetére
- Beállsz az útjába és megsemmisíted ha épp arra jár (ellenfél karavánjánál)
- Ha lejár az idő, akkor más célt választasz
Azt hiszem idő előtt is átsorolható, de még nem próbáltam. Talán megkeresed, kijelölöd és átirányítod. Vagy lehet csak akkor lehet amikor épp a városaid egyikében áll... -
Trade route-at hogyan kehet megszűntetni?
-
fullkonverziós modok valaki? léccilécci!
-
Nuada herceg
őstag
válasz
mikromanus #1009 üzenetére
Az bizony!
Alpha Centaury régi nagy kedvencem, rengeteget játszottam vele.
1-2 éve is még elővettem. De már túl elavult a mostani szememnek.
A folytatásáról nemrég szereztem tudomást! Nagyon várom már!
De köszi a linket! -
mikromanus
veterán
válasz
Nuada herceg #1008 üzenetére
De hát ez már szinte felesleges. Pár nuke és máris jobbak az erőviszonyok. Az meg kijön korábban. Meg az utolsó rakétás ostromgépek is jók Olyan távolról lövöd szarrá az ellent, hogy el se ér a passzív védelmekel. Nem kell olyan sokat várni. Neked lehet az Alpha Centaury és a legújabb civ folytatás lesz majd kedvedrevaló. (Civilization: Beyond Earth )
-
Nuada herceg
őstag
válasz
#48613632 #1007 üzenetére
Jah igen, látom!
Mármint hogy megelőztek!
Ez nekem le sem esett volna, hogy kikapcsoljam azt a típusú győzelmet!
Köszönöm szépen a választ neked is, meg kraftxld-nek is!
Kárnak szóltatok, most megint el kell indítanom 1 kört!
1 újabb nap oda az életemből! Hanem kettő.JAh, a robotokat imádom!
Azzal tényleg csak az van, hogy 1 frakcióra kell 3 robot. És annyi. Ha van 6-7, akkor 2-3 népnek egyszerre hadat üzenek és végig gyalogolok rajtuk! Imádom! -
törölt tag
válasz
Nuada herceg #1005 üzenetére
Nagyon fel tudnak izgatni téged ezek a robotok
Amúgy azt tudom, hogy a game customization-nál ki/be lehet kapcsolni a győzelmi feltételeketígy a diplomáciát is (gondolom legalább is)megelőztek :
-
kraftxld
félisten
válasz
Nuada herceg #1005 üzenetére
Kapcsold ki a beállítások között, hogy ne lehessen diplomáciai győzelmet csinálni.
-
Nuada herceg
őstag
válasz
Kareszovics #1004 üzenetére
Hát a játék végén még már pont az a baj, h mindig diplomáciai győzelem van...
Próbálom halasztani, de nem sikerül. Tudom, h utána is lehet még játszani, de az már nem olyan.. Akkor indulnek a robotokat invázióra. -
Kareszovics
addikt
válasz
Nuada herceg #1001 üzenetére
Személy szerint én is a kultúrális + diplomáciai győzelmet szeretem hajtani. Mondjuk a Viking scenario-ban ezekre nincs lehetőség, ott kénytelen voltam harcolni.
-
milyen teljes konverziós modokat javasoltok a játékhoz? ami nekem eddig nagyon bejött a négyes sorozathoz, az a rise of manking, és folytatásai voltak.
-
mikromanus
veterán
válasz
Nuada herceg #1001 üzenetére
A kultúra azért most is olyan, hogy ha domináns vagy, akkor nincs lázongás város elfoglalásakor. A befolyási fokozatoktól függően lejjebb is kisebb a megbékélési idő. Maguktól nem állnak át, de kicsit lazább az átmenet. Meg az ideológiánál van olyan, hogy ha nagyon gyér az ellen és más az ideológiája, akkro hajlamosak áttérni valami komolyabbra. Azt hiszem ez elsődlegesen boldogságfüggő. Kap némi minuszt, aztán ha nem kezeli, akkor lázadás, anarchia és áttérés. Biztos szépen le van írva. Sokszor nem láttam és nem tapasztaltam, hogy ez hogyan is működik.
-
Nuada herceg
őstag
válasz
Kareszovics #1000 üzenetére
Én szeretek harcolni, de csak már amikor az óriás halál robotjaim mennek az íjászaik ellen!
Jobban szeretem a kultúrális dolgokat, vagy vallást terjeszteni.Bár itt már nincs nagyon olyan funkció, mint a 4ben, hogy ha nagyon magasan van a kultúra a birodalmamban, akkor a határ menti városok önszántukból csatlakoznak hozzám!
Pedig az mekkora volt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen monitort vegyek?
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Nők, nőügyek (18+)
- Autós topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- E-roller topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest