- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
haromegesz14
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék megpróbálkozni a későbbiekben az alap certtel, viszont a vizsgarendszer ismeretlen nekem. Az lenne a kérdésem, hogy a számonkérés szempontjából melyik út az előnyösebb? Ha külön-külön csinálom meg a 100-105(ICND1) és 200-105(ICND2) vizsgákat, vagy érdemesebb egyenesen a 200-125(CCNA)? Anyagiakat tekintve ha jól látom nincs ördöngös különbség a vizsgadíjak között.
-
haromegesz14
aktív tag
Egy 1841-es 2 portájra lehet beállítani külön-külön DHCP-t? Packet Tracer-ben próbálkoznék vele, csak a kíváncsiság végett.Laikus vagyok
Az alapvető célt statikus beállítások mellett sikerült elérni.
-
haromegesz14
aktív tag
Ha CCENT-ből kifolyólag már van egy ICND1 sikeres vizsgám, akkor CCNA-hoz elég megcsinálni az ICND 2 vizsgát? Vagy CCNA-nál komplex vizsga van?
-
haromegesz14
aktív tag
válasz
f_sanyee #293 üzenetére
Elnézve az ICND1 áttekintőjét, jelenleg kb. itt valahol. Találtam ilyen netes próbasorokat (nem tudom mennyire van köze a hivatalos CCENT vizsgasorhoz), feladatok nagy részét sikerrel oldottam meg, de azért volt pár amiről viszont még fogalmam sem volt. Tehát alapismeretek azért megvannak valamilyen szinten szerintem. Vizsga angolul megy teljesen? Főoldalukon az elérhető nyelvek között nem szerepelt a Magyar.
-
haromegesz14
aktív tag
CCNA-ra autodidakta módon való felkészülés ( tényleg odatenném magam ) mennyi időbe telik? Továbbá a vizsgák hogyan történnek pontosan?
Bocs, hogy ha már van válasz a kérdésemre, nem futottam át teljesen a kommenteket ( nem mintha túl sok lenne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Sony FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS
- PS5 Slim Disc 1TB 2026.10.08 GARANCIA
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest