- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- iPhone topik
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aor
tag
A tartalomjegyzék alapján ez egy full általános könyv, amiből valszeg nem sokat tudsz kamatoztatni egy full cisco hálózat üzemeltetésében. Én nem tudom, hogy hogyan oktatnak fősulin, de általánosságban igaz, hogy túl elméleti oktatás folyik. Hiába államvizsgázol le szín ötösre, ha bekerülsz egy melóhelyre és sikerül az egész országot lefagyasztanod (nekem sikerült "clear vlan", vtp stb.
), akkor az fog számítani milyen gyorsan javítod a hibát. Nekem mákom volt, mert csináltam egy mentést, így csak vissza kellett tennem, de ha nincs, akkor a ciscoworks-ben hol találod a archív konfigot stb.
A napi gyakorlat semmilyen suli nem tudja pótolni, ugyanakkor az sem szerencsés, ahogy én kerültem bele a hálózatba. Eredetileg windows felé akartam menni, csak épp erre volt nálunk lehetőség és "próbáljuk meg" alapon bólintottam, pedig addig 0 tudásom volt. Ennek 2 éve, most meg szólóba nyomom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Hama uRage CyberBoard billentyüzet+HAMA Urage gaming egér
- 6gen i3 pc i3-6100/8gb ddr4/120 gb SSD GTX 960-2 gb DDR5
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. ( 777 vagy 3800 expoval)
- DJI Mini 3 RC drón szett - 2 akksi, Care Refresh, táska
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, ( ÚJ / 100 / 1100 / 4200 expoval )
- HP EliteBook 820 G2 i5-8300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest