- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- iPhone topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FecoGee
Topikgazda
válasz
McSzaby #5208 üzenetére
Nem tudod átalakítani legjobb tudomásom szerint.
Nekem 1841 van. Kikötöttem a ventit, így nem hangos. És marha jól belőttem a QoS-t, így nem akad a net a torrenttől. De osztom a véleményt, ha hazaérek akkor már én sem reszelem. Egyszer jól beállítod és kész. Persze jó poén kolléga routerével IPSec Tunnel-t összerakni (és nagy szívás miután behirdette a route-jait nem volt netem), de gyakorolni tényleg GNS3-mal érdemes.Nincs hangja, nem kell kábelezni, nem kell a konzolkábelt dugdosni...
A class-map nálam leggyakrabban QoS-nél használatos, de kell pl. Zone-Based Firewall-hoz, Control-Plane Policy-hoz, stb is. De szerintem még ne foglalkozz vele, majd CCNP után.
-
Cyber_Bird
senior tag
válasz
McSzaby #5208 üzenetére
Szia!
Nem hinnem hogy megoldhato lenne. (Biztos, hogy nem)
Cisco 871W-t tudom ajanlani, nekem az van itthon
ISR, 4+1 FE port, 802.11G wifi. Sok mindent tud es csendes(hangtalan) router, nem is tul draga.
Esetleg 1841-es de az hangos(abb) es nincs rajta wifi.
Egy problema van vele, nem fogsz vele sokat gyakorolni.
En amit megcsinaltam:
-NAT
-DHCP a belso halora
-Wifi+guest wifi
-Dynip frissiteseKb ennyiben ki is merult a gyakorlas. Amit plane nem fogsz szerintem, az a rendszeres allitgatas.
Mivel en munka utan ha hazamegyek, hasznalni akarom a netet, nem szetszedni. (Meg baratnom is.)Ahogy felettem is irtak: GNS3.(emulator, nem szimulator)
Nah igen, az is megvan gondolom, mikor az ugyfel nem hozzaerto, eladjak neki a szart a kulsos "uzletkotok" aztan teged hiv fel, hogy uzemeltetni kell, mert o ezt megvette es csodajo. Nehez neki megmondani, hogy amit vett az nem jo. Es ha megerti is neked kell uzemeltetni, csak akkor annyival jobb helyzetben vagy, hogy nem rad(a cegre) fogja hibakat
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- DELL G2724D / Samsung Odyssey G5 1440p 165hz árak leírásban.
- Asus RTX 4070 12GB DDR6X - DUAL-RTX4070-O12G-EVO-DLSS 3 Garancia
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged