- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
soma314
tag
A laborvizsgádat egy script értékeli ki alap esetben. Nekem már másnak fél ötkor megjött a score report (az emberi munkát ezért is kizárhatjuk).
Sajnos a script-el értékelés nem mindig tökéletes (pl, ha valaki bekapcsolva felejti a debuging-ot az meg tudja állítólag alaposan zavarni). Ugye maga az emulált környezet az IOL image-ek működése sem hibamentes. Nekem is kellett a TS alatt L2-es image-eket újraindítani. Ezt a script nem fogja megtenni.
Ezért ha a vizsgád értékelése nagyon közel volt a sikereshez, akkor "kérheted" a reread-et. Amikor egy hozzáértő proktor is megnézi a dolgot.
Erre a score report kézhezvételétől kapott, ha jól emlékszem 15 napod van kérni. Viszont ezzel 19-re húzol lapot: a reread költsége (RS-nél) további 1000 dollár és csak abban az esetben kaopd vissza, ha a reread eredménye az, hogy fail-ről pass-re változtatja az eredményed.
Nekem okozott pár álmatlan éjszakát, hogy megkérjem-e? Fejben sokszor végigjátszottam mit hogyan konfiguráltam, az jó lehet-e, mit ronthattam el? A score report-ot is próbáltam kielemezni, mert nem kapsz konkrétumokat. Nálam annyit lehetett tudni, hogy a TS passes, a DIAG passed, a konfig nem sikerült a script szerint és %-okat adnak meg L2, L3, VPN, Security, Services technológia bontásban. Kb tudod miből hány feladat volt, de arra már nem emlékszel, hogy melyik hány pontos lehetett. Azt sem tudni mennyi kell, hogy sikerüljön. Állítólag attól függ mennyire nehéz volt az adott konfigurációs / ts / diag labor. Annyit adnak meg, ha jól emlékszem, hogy a minimum érték 50-70% között van.
Én a TS és a DIAG esetében biztos voltam, hogy magas eredményem lett (mint a 10 hibajegy meglett, ellenőrizve), a diagnál "összeállt a puzzle", a konfiguráció 25 alfeladatból áll, amiket egyenként értékelnek vagy megkapod az adott feladatra adható 2-3-4 pontot vagy nem kapsz egyet sem. Én 24-et tudtam befejezni és menet közben tesztelgettem amit lehetett, de az overall végleges tesztre nem volt időm. Viszont a %-os értékelés alapján erős volt a gyanúm arra, hogy az egyik multilayer switch-el érintett több dolog is sikertelenre lett értékelve pedig sikeresen teszteltem. Lehet azt a switch-et kellett volna a script lefuttatása előtt újraindítani.
Ugyanakkor a szigorú értékelés miatt nem lehetsz biztos abban, hogy nem gépeltél el-e mondjuk pl router-id-t, egy named ACL-t, egy vlan nevet, egy crypto map nevet, egy host nevet... amitől még minden remekül megy minden, de a feladat 0 pontot kap, mert követelmény volt, hogy ez vagy az a névkonvenciót tartsad be.
Szóval 1000 dollárt mintha feltennél a lovira egy ismeretlen lóra. Ráadásul a neten mindenfélét lehetett olvasni. Volt ahol azt írták 300:1 a statisztika, de az még abból az időből volt, amikor igazi hardvereken ment a laborvizsga. Általában azt mondják és én is ezt követtem volna, hogy inkább tedd félre a pénzt a következőre, mert ha most olyan közel jártál, hogy felajánlották a reread lehetőségét, akkor a következőre szinte biztos sikerülni fog.
Én is úgy terveztem, hogy még december elején elmegyek újrázni.
Csakhogy február végén változik a rendszer ezért egész egyszerűen nem volt szabad időpont Brüsszelbe, sőt máshova sem. A reread-et pedig csak 15 napig kérheted.
Mondhatni utolsó szalmaszál volt a dolog. (Később lett időpont, és foglaltam is egyet febr 6-re Feltham-be, szerencsére még le is tudtam mondani.)Ja és még annyi, hogy 3 hétig tart mire megtudod mi a reread eredménye. Kétféle lehet vagy PASS lesz a vizsgád vagy marad FAIL, semmi több infót nem kapsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- TP-LINK routerek
- További aktív témák...
- MSI RTX 4070 SUPER 12GB GAMING X SLIM WHITE - 20 hónap garancia
- GIGABYTE RTX 4070 SUPER WINDFORCE OC 12GB - 20 hónap garancia
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes
- Apple Ipad 10.generáció
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged