Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- iPhone topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Rossz hírek a Galaxy S26-ok teléjét illetően
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kavik
csendes tag
Szia,
köszi! erre jutottam én is, az okj felejtve. valami linux cert-en gondolkodtam még, de egyenlőre eleresztettem ezt a kérdést. végeztem az icnd2 könyvel, ismételgetek és kb 2 hét múlva megpróbálom. majd utána foglalkozom ezzel. angol megy jól, de külföldre nem tervezek.
ha már az utálatnál járunk, a könyv utolsó 2 fejezete a cloud meg az SDN világa kicsit kikezdte a lelkesedésem
szerintem teljesen értelmetlen erre a szintre, pláne ilyen formában. értem hogy mindkettő egyre fontosabb szerepet kap, de ez a 15-20 oldal ahhoz kevés hogy megérje belemenni, de igazából semmivel sem adott többet mint amit gondoltam volna magamtól az elolvasás nélkül. leszámítva pár fogalmat ami igy önmagában semmit sem ér. de lehet csak kifáradtam az elmúlt 4-5 hónap tanulásban...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3253, 100% Akksi
- Xiaomi Poci F4 Gt 128GB,Átlagos,Adatkabel, 12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

szerintem teljesen értelmetlen erre a szintre, pláne ilyen formában. értem hogy mindkettő egyre fontosabb szerepet kap, de ez a 15-20 oldal ahhoz kevés hogy megérje belemenni, de igazából semmivel sem adott többet mint amit gondoltam volna magamtól az elolvasás nélkül. leszámítva pár fogalmat ami igy önmagában semmit sem ér. de lehet csak kifáradtam az elmúlt 4-5 hónap tanulásban...
FecoGee
crok