- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
Az a leírás Linux Mint 64bit-re van írva plusz szerintem a coredue opció
is felesleges. Te is linux alá vagy Windows alá szeretnéd összehozni?
Itt mindent megtaláltsz egyébként (én szedtem össze, fix, hogy megy).
(Most, hogy nézem nálam nincs különbség a Win/Linux setup közt..) -
Gesztiboy
tag
Nekem Aten UC232A usb-rs232 átalakítóm van, mellé egy gyári cisco kábel és nem volt vele problémám sem Ubuntu alatt minicom-al, sem Windows 8 alatt Putty-al. Az alap 9600-as baud-ot használom.
@tusi_: IOS feltöltési hibával ilyen formában találkoztam, a benne írtak segítettek:
http://communitystring.com/2008/09/simple-tftp-out-of-sequence-error/
Másik kábellel, átalakítóval egy próbát mindenesetre megér
-
jerry311
nagyúr
-
jerry311
nagyúr
.1x configot talán félévente látok. Félévente újratanulom.
GET VPN-t vizsga óta nem láttam, ZBFW-t sem. Ha meglátom konfigban felismerem, de utána kéne olvasni, hogy most akkor amit látok az jó vagy nem...Igen, az official guide-nak tűnik.
McSzaby
Ha nem foglalkozol hálózatokkal, akkor nem kell túlfejlesztened magad belőle, hacsak nem akarsz sokoldalú lenni, mint egy gömb. Én azt mondom, hogy a lényegesebb dolgokat jegyezd meg, maradj tárgyalóképes belőle. Dolgoztam egy ~50 fős kft-nél egy ideig, ott ragadt rám AD, Exchange, DFS, VMWare, storage és storage networking, Oracle/SQL, blade szerverek. Hasznos volt, most is hasznos, mert kilátok a kis cellámból és legalább tudom követni, hogy mikor mi a téma, esetleg beleszólni, ha valahol nem tetszik a terv. Nyilván nem tudok nulláról felhúzni egy teljes AD domaint vagy egy kiváló VMWare clustert építeni, de nem is ez a cél. -
Gesztiboy
tag
Azért azt nem árt elmondanom, hogy szeptemberben, amikor letettem a CCNA vizsgát, akkor már a CCNP ROUTE tananyaggal réges rég foglalkoztam
Tananyagot a Cisco Press-es CCNP ROUTE Official Certification Guide-ot, Student Lab Manualt, Portable Command Guide-ot és CBTNuggets videót használtam. Laborozáshoz elég volt a GNS3.
Legelején csak a videót néztem végig és laboroztam (sokat), majd legvégén a könyvet kiolvastam többször is, viszont ha ma kezdenék neki, akkor először a könyvet végigolvasnám, hogy legyen egy átfogó kép a fejemben, majd utána témakörönként (EIGRP, OSPF, stb.) végigmennék újra és az éjjeli, több órás laborozás továbbra is maradna. ( a SWITCH-re már így készülök)A laborozás fontos, arra szánj időt, megéri. Viszont ajánlani tudom a gns3vault.com oldalt! Nagyon jó laborfeladatok vannak fent, solution videókkal, mindenféle témában!
És a legvégén, csak hogy felmérjem a tudásom, csináltam próbavizsgát. -
Cyber_Bird
senior tag
Alapvetoen miert ne? Onszantabol fizet az ember, es kap erte valamit. Senkit nem kenyszeritenek arra hogy fizess, ugyanugy hasznalhatod majd ingyen a szoftvert akkor is, ha nem fizettel nekik egy fillert sem. Pusztan csak nem februartol, hanem amikor elkeszul a public release. Cserebe egy nem bugos programot kapsz. En beneveztem meg az elejen az 25 dolcsis early bird csomagra, ami ugy ugyanazokat a perk-eket kapja mint a 75 dollaros sima.
Nekem siman meger annyit, hogy kenyelmesen tudjak rajta tanulni. IOUWebbel is tudtam, de nem annyira szimpatikus mint a gns3.
Ezekkel a tervekkel amiket irtak nagyon varom, az early releaset, kivancsi vagyok mit hoznak ki belole.Na meg az sem utolso szempont, hogy leirjak reszletesen, hogy mire megy el a penz.
-
tusi_
addikt
-
Hedgehanter
őstag
Nyilvan nem egy alomvilagban elek, eltem otthon eleget hogy tudjam hogy mennek a dolgok, de ez is mint minden mas ceg meg vezetoseg fuggo szerintem.Itt 40-90 ezer euro /ev egy ilyesmi allas, persze experiencetol fuggoen.
Contract meg 250-350 euro/day de ott hetvege melo, tulora van 1000-el ami megtolja rendesen.
-
tacsk0
aktív tag
Szia
Gratula!
Elso korben itt van amit kerdeztel: "uj anyag leirasa"
http://www.cisco.com/web/learning/exams/list/ccna_composite2.html#~Topics
Ha akademiai keretek kozott tanultad a ccna-t, akkor volt egy olyan lehetoseged, hogy a regi tananyagokhoz (IT, CCNA, CCNA sec) is hozza ferhetsz a netspacen. Persze csak azokhoz amikhez regen is volt hozzaferesed a netacadon
. Ehez egy levelet kellet irni a cisco-nak. Ok nyamnyogtak rajta par hetig. Nagy meglepetesre az uj ccna tananyag ujitasat is elerhetove tettek. Athidalo tananyag neven. Kis meretu zip-ek,benne pdf ppt pkt anyagok.
Udv tacsek
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Autós topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- PlayStation 5
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Villanyszerelés
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest