Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Honor 500-ak részletesen, minden színben
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Realme GT 2 - aláírjuk
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FecoGee
Topikgazda
Most nem tanulásban, hanem munkában égtem ki. Volt már ilyen periódus 2014 végén is. Minden nap ugyanolyan, nem fejlődök szakmailag. Nincsenek kihívások. Meetingek, és sablon feladatok. Nincs szakmai megbecsülés, a managerek a királyok. Ez lehet, hogy magyar mentalitás. Pedig a munkát a mérnök végzi, azaz a pénzt mi hozzuk.
Három út van ilyenkor szerintem:
1. Új munkahely
2. Meglévő munkahely + szabadúszó meló mellé
3. Meglévő munkahely + új szakirányAlapjában véve elégedett vagyok a céggel. El tudom tartani a családom, tudom fizetni a hiteleket, stb. De szűkösek (khm.. nincsenek) a fejlődési lehetőségek. Nincsenek olyan projektjeim, amelyben ki tudnám élni magam. Itt most nem a CCIE-ról van szó (hmm, 20-án lesz az első évfordulóm, jut eszembe
), mert azt kihasználni nem is elvárható sajnos. Februárban megpróbálkozom a Written-nel. Ha meglesz, akkor szerintem a 3. opció lesz. Nekikezdek valami újnak. Egyelőre a Wireless van kilátásban, mert azt tudnám használni. Ebből következik, hogy új kihívások lennének. Ez feloldhatja a kiégést.
Mindenesetre, ha valaki tud valami alkalmi melót (másodállásban), szóljon. Bár itthon nem tudom mennyire divat a freelancer, van -e ilyen lehetőség egyáltalán.U.I.: külföld most nem játszik, ha ilyen komment lenne, mert nyáron még egy fővel bővül a család...

Ha nagyon off, a topikgazda törölje

Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Végleg kitiltaná a Huawei-t az EU a hálózatkiépítésből
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Prémium minőségi Érintős Laptop Ultrabook 13,5" -65% i7-1185G7 1/512 Tűéles Retina
- Microsoft Surface Prémium minőségi Érintős Laptop Ultrabook 13,5" -65% i5-7300 8/256 Tűéles Retina
- Garmin Fenix 6X Pro
- AMD Ryzen 7 5800X3D + ASUS ROG STRIX B550-A + Corsair DOMINATOR PLATINUM 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz
- Bluetti AC70 1000W Power Station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hisense 43A6BG 108 cm / 43" 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3925, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), mert azt kihasználni nem is elvárható sajnos. Februárban megpróbálkozom a Written-nel. Ha meglesz, akkor szerintem a 3. opció lesz. Nekikezdek valami újnak. Egyelőre a Wireless van kilátásban, mert azt tudnám használni. Ebből következik, hogy új kihívások lennének. Ez feloldhatja a kiégést.
FecoGee
crok