Hirdetés
- Sok földi jó került a Redmi K90-be is
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tusi_
addikt
Gesztiboy: félreéerted. Én el sem jutok eddig az ablakig, mert nincs IOS-s a gépen. Csak a switch rommon jön be, és mivel csak egy 3550-es ezért nem lehet ip adni neki.
A 3560- tól felfele megy az IP_ADDRESS=x.x.x, SUBNET_MASK=x.x.x, TFTP_SRVER=x.x.x.x...., de itt sajnos nem, csak consol van, ami viszont nem megy tökéletesen.Az én kábelem is cisco, de pl a DELL laptopomon percenként eldobja a kapcsolatot, a HP-n megy rendesen, míg az asztali gépem néha kékre fagy tőle.
Lehet switchen bootolni tftpr-ől, ha van rajta IOS-de sajnos most visszatértünk oda, hogy nincs
Adtam a fent leírt módon ip-t meg DG-t neki, de nem pingelhető.Szinte biztos vagyok benne, hogy consol kébel hiba, de most sajnos nics más eszközöm, amin ki tudnám próbálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645, 100% Akksi
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Zalman S3 Black modern, letisztult szèpsèg
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Adtam a fent leírt módon ip-t meg DG-t neki, de nem pingelhető.
FecoGee
crok