- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
- Mobil flották
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenwood
veterán
Szamtalan ccna,ccnp konyv es video utan egy valodi enterprise kornyezetbe kerulve ket komoly problemat is latok, amire szinte egyaltalan nem ter ki a tananyag :
- nagyobb (chassis) switchek, irtozatos meretu runing configgal, es az oldjunk meg mindent layer 2-n, 5-6 eszkozon ativelo vlanokkal
- firewallok, amiket egy teljesen mas csoport kezel, nekem nincs is hozzaferesem az eszkozokhoz,meg a guikhoz,amivel dolgoznak.
Ott megy a natolas, ha elakad egy traceroute,nem tudom, hogy normalis vagy sem stb ....A tananyag foleg a broadcast domainek szeparalasara, az inter vlan routingra epit, en pedig pont az forditottjat tapasztalom,ahol lenyegeben a vlanokat hasznaljak routolas helyett.
A firewallokat pedig szinte egyaltalan nem erinti a r&s.
Nem tudom, sikerult-e erthetoen megfogalmazni,tapasztalt-e valaki ilyet, egy uj helyre kerulve, es ha igen, tud-e tippeket,linkeket adni, amivel ezen hianyossagokat potolni tudom ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Apple Ipad 10.generáció
- Új HP Pavilion x360 14-ek Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -35% i5-1335U 8/512 FHD IPS Iris Xe
- RTX 4080 SUPER,16GB. Ryzen 7 7800X3D, 32 RAM Fury RGB! Garancia!
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Dell Inspiron 5406 2-in-1i5-1135G7 16GB DDR4 3200 512GB NVME 14" FHD Érintőkijelző W11Pro
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged