- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
Aki még emlékszik a fenti kérdésemre és érdekli a megoldás
Többen is írtatok ezt, azt, de a valódi megoldás megmosolyogtató.Tegnapig nem oldódott meg a probléma, UPC mindent rendben talált, hát elmentem a csajhoz, hogy kiderítsem a problémát. Kábel bedugva, gigabit kapcsolat ok, modem ok. Windows 7 tálcán találtam meg minden gond okozóját: bekapcsolt wifi! A lannal szemben a windows azt részesítette előnyben, szóval a teljes kapcsolat végső soron wifin ment. Kilőttem a wifit, csapattam két sebességmérést. 245 és 248 Mbps lett az eredmény
A csajt nem csesztem le a lábáról, de azért kicsit fejem vertem a falba -
Keem1
veterán
válasz
Intruder2k5 #4266 üzenetére
Az szép, köszönöm
Egyelőre úgy néz ki, hogy a helyen nincs ekkora sávszél, de az ismerős majd felhívja a szolgáltatót, ugyanis a kapcsolat a routerrel gigabites, a kábel maga is jó, és semmilyen módon nem képes a netből keresztül 80 Mbitnél nagyobb sávszélt kicsikarni.
Én megtettem ami tőlem elvárható volt, innen már intézze el ő. Mindkettőtök segítségét, útmutatását nagyon köszönöm! -
Keem1
veterán
válasz
Gubek-Einste #4264 üzenetére
A kábelen agyaltam még én is, de a kérdésemre a "sárga" választ kaptam, persze mit vártam egy nőtől.
Sajnos csak a hétvégén tudom lecsekkolni, a routert nem ismerem, nálam más típus van, ezért kérdeztem meg itt, hátha valaki esetleg csípőből tolja, hogy nem tud 240 megabitet. De akkor más gond lesz.
Köszi a segítséget. -
Keem1
veterán
Helló emberek!
Hölgyismerős most váltott UPC-nél 240/20 Mbites netre, a routerét (Cisco EPC3925) nem cserélték. Azonban a letöltés 60-ról csak 80 Mbit körülire emelkedett. A feltöltés rendben van, hozza a 20-at. Gigabites LAN porttal rendelkező laptop, UTP kábelen csatlakozik a modembe, más hálózati eszköz egy okostelefonon kívül nincs, de kétlem, hogy egy wifis teló szívná el a sávszél több, mint felét.
Szerintetek a modem nem bírja az iramot, vagy más gond lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG STRIX Z370-F GAMING Alaplap
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Asus Rog Gamer PC /Ryzen 9 5900X/RX 7900XT/32GB DDR4/1TB M.2/beszámítás van
- bontatlan MSI GeForce RTX 5090 32G VENTUS 3X OC 3 év Alza garival
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged