Új hozzászólás Aktív témák
-
TechGabor
csendes tag
Mint megtudtam: A cickó tud 8 down-t, 4 up -ot.
A Sagem pedig 24 down-t, 5 up-ot.Láthatóan gyorsabb az alsó.
Bár 50MB-nél nem számít.Én az elmúlt szívássor után meguntam a telekomot végleg.
Ahogy lejár a hűségem, megy el a net tőlük, átmegyek digi-re.
2700ft 1G (állítólag 430M megy). -
Keem1
veterán
Aki még emlékszik a fenti kérdésemre és érdekli a megoldás
Többen is írtatok ezt, azt, de a valódi megoldás megmosolyogtató.Tegnapig nem oldódott meg a probléma, UPC mindent rendben talált, hát elmentem a csajhoz, hogy kiderítsem a problémát. Kábel bedugva, gigabit kapcsolat ok, modem ok. Windows 7 tálcán találtam meg minden gond okozóját: bekapcsolt wifi! A lannal szemben a windows azt részesítette előnyben, szóval a teljes kapcsolat végső soron wifin ment. Kilőttem a wifit, csapattam két sebességmérést. 245 és 248 Mbps lett az eredmény
A csajt nem csesztem le a lábáról, de azért kicsit fejem vertem a falba -
Lehet helyi kapacitási probléma is, mivel a kábelnet osztott erőforrásokon alapszik. Ha sok a torrenthuszár a környéken, akkor ez sajnos esélyes. Ha van hozzá lelkiereje, próbálja meg hajnali 2-3 óra körül, akkor szinte biztos, hogy nincs kapacitási limit. Ha akkor jó, úgy elég egyértelmű a dolog.
Szívesen!
-
Tud az, körülbelül ~320Mbps-t. De volt akinél felment 380Mbps-ig is, itt már a frekvenciák terheltsége is szerepet játszik. Az elméleti felső határa 440Mbps.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xbox Series X|S
- Lexus, Toyota topik
- MIUI / HyperOS topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LEGO klub
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest