Új hozzászólás Aktív témák
-
beller
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #3830 üzenetére
Épp ezért kérdezem, mert elvben a szolgáltató nem ad el routert. Ha az övé volt, nem érdeklődik, hogy honnan van? Elvben azt valakinek kiadta, amit ráadásul a gyári szám alapján vissza tud követni. Na jó, nem akarom én firtatni, csak mint korábban írtam, nekem is van a sufniban a polcon egy, amit a korábbi szerződő fél ott hagyott az ingatlanomban.
-
beller
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #3813 üzenetére
Hogyan tudtad a kapcsolódáshoz szükséges jelszavakat beállítani, hogy fel tudj csatlakozni a szolgáltatóhoz. Bocsi nem értek nagyon hozzá, de úgy tudom ezek fixen adottak és a szolgáltató tudja élesíteni a kapcsolatot. Valószínűleg pontatlanul fogalmaztam.
-
beller
aktív tag
válasz
Gubek-Einste #3382 üzenetére
Köszönöm mindenki segítségét, megpróbálom ezt az USB-st.
-
beller
aktív tag
válasz
Gubek-Einste #3379 üzenetére
Melyik típust ajánlanád?
-
beller
aktív tag
-
beller
aktív tag
Asztali PC-be vettem egy Wifi karit és megpróbáltam vele csatlakozni a Ciscó-hoz. Már eljutottam odáig, hogy ha a routerból kikapcsolom az eredetileg beállított WPA2-Personal titkosítást és nyitottra állítom, akkor a PC minden további nélkül szépen csatlakozik. Azonban, ha a titkosítás be van kapcsolva akkor megszakad a kapcsolat annak ellenére, hogy a vezeték nélküli kapcsolat tulajdonságaiba be van állítva a fenti titkosítás, illetve meg van adva a hozzátartozó jelszó is. Adatok: pentium 4 3GHz, Marvell Libertas b,g, Windows 7 Ultimate 32, T-s szolgáltató 20/1. Mit kellene tennem, hogy titkosítás után is működjön, hiszen most egy open kapcsolatban van? Még annyi, hogy a laptopom, lányom telcsije simán csatlakozik WPA2-Personal titkosításkor is a net-hez.
-
beller
aktív tag
válasz
Gubek-Einste #3117 üzenetére
Úgy van a gyártói driver, hogy win7-hez a Vistáét kell használni "kompatibilitási problémák" elkerülésével. (Az Asus cég Mo-i képviseletének hivatalos állásfoglalása szerint) A jelszót csatlakozáshoz beírtam. Csatornaszám : 4. Az jelszó csak angol abc és szám. De mondom a laptop évek óta megy vele. Okos telek is, stb.
Mondjuk a kártya csak b és g tipusú, a Ciscon a beállítás bgn mix.
-
beller
aktív tag
válasz
Gubek-Einste #3115 üzenetére
Hát ez az. Csak annyi, hogy nem tudom nem e ott kellene valamilyen beállítást módosítani. Másik laptop működik róla - erről a routerről - , de az asztali PC nem. De miután kb 80 m-re és minimum 2 külső fallal elválasztva levő másik routerről működik, nem hiszem, hogy a PC beállításában van a probléma. Így véleményem szerint marad a router. Például nem tudom miért nem tudom pinggel elérni a PC-ről? Szerinted?
Bár az is igaz, hogy a laptop simán műxik róla. Csak gondoltam valakinek van ötlete, mit lehetne még esetleg megnézni, ami elkerülte a figyelmemet. Előre is köszi a segítséget.
-
beller
aktív tag
Sziasztok! Van egy olyan problémám, hogy a nejem régi PC-jét lecserélném és unokaöcsnek adnám. Eddig ez vezetékkel csatlakozott a routerra. Hogy ne kelljen nekik a lakás vezetékezni-fúrkálni, vettem bele egy asus PCI-s Wifi karit. Telepítés után a kártya a szomszéd Dlink GO RT N300-as routerjáról vígan üzemel, de a közvetlen mellette levő sajátommal nem tudok kapcsolatot teremteni. A lehetőségek közt felajánlja, csatlakozáskor kéri a jelszót, de ezt hiába adom neki meg, nem csatlakozik. Próbáltam pingelni a routert, de nem lehet, miközben a szomszédét simán pingelem.
Mit kellene vizsgálnom, hogy működjön. (Amúgy lehet az unokaöcsnél simán működne, de nem akarom úgy átadni, hogy esetleg nála sem jó.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Újabb variáns érkezett a Cooler Master legfelkapottabb Mini-ITX-es házából
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos autók - motorok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Tőzsde és gazdaság
- HP notebook topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- PR-Telecom
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged