Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Azt nem tudom nálad mi, és, hogy működik, de a mellékelt képen láthatod Te is, hogy www.DynDNS.org van kiválasztva a CISCO-ban, és lentebb írja is, hogy The username or password specified are incorrect. (badauth), ami annyit jelent, hogy autentikációs hiba van, mert rossz a felhasználónév vagy a jelszó! Az tehát biztos, hogy a CISCO nem frissítette ezt a címet, legfeljebb Te manuálisan, amikor bejelentkeztél a webes fiókba...
-
-
A Telekom CISCO EPC3925 HGW-ben nincsen bridge mód, így aztán a rákötött eszköznek (PC, router), privát (192.168.0.x) IP címet oszt ki! Ez annyit jelent, hogy gyári firmware-el a router nem tudja frissíteni a no-ip host-ot, csak ha OpenWrt-t teszel rá! A TP-LINK távoli eléréséhez pedig vagy port forward beállítása, vagy a router IP címének DMZ-be tétele szükséges a CISCO-ban!
-
-
-
Tomessz85
tag
Sajnos annyira mélyen én sem látok bele ,hogy miért pont ez a "beállítás" a hatásos ,de amióta én ezt megcsináltam rajta nem volt újraindulás ,szakadás. én is átnyálaztam a leírásától kezdve a neten található ""összes"" hozzászólást ezzel az eszközzel kapcsolatban ,és mégis nekem valamiért így lett jó ,attól függetlenül ,hogy én is olvastam ,hogy hiába MTU = 0 alapbeállítással elvileg akkor is 1500 ,de mégis átírtam ténylegesen 1500-ra ,jahh és nálam meg hiába ,hogy gondolom semmi köze hozzá ,de amint kilőttem a wifijét ,letiltottam újra elkezdett újraindulgatni ... úgyhogy most hagytam azt is csak letiltottam az SSID-t és mondom nekem így stabil már lassan egy hete és ez számomra elég nagy szó.
Próbáld meg leresetelni 30mp-ig nyomd a reset gombot aztán engedd fel és ne várd meg míg teljesen feláll és világít minden led ,próbálj már előtte is belépni és elsőre csak az MTU-t írd át aztán restartold már akkor amikor még nem állt fel ... és utána meg lődd ki teljsen a tűzfalát ...
Nekem is 1043-as router van rákötve ,én ott Dynamic IP-t választottam ott is megadtam neki az 1500-as mtu-t illetve beírtam a DNS szerverek címeit ....
-
törölt tag
Az normális ha 1500 MTU át írása, majd mentése után újra indul a HGW.
Viszont minek át írni, van valami jelentősége?
Az user manuál szerint idézek: "Az MTU az átvihető legnagyobb egység. Az MTU mérete az internetes átvitelnél megengedett legnagyobb csomagméretet adja meg. A gyári alapérték = 0 (1500 bájt)" -
Tomessz85
tag
Próbáld ki amit fentebb írtam .... nekem azóta még mindig nem indult újra pedig ahogy ott is írtam hosszú ideig én is ""élveztem"" a folyamatos szakadásokat ,újraindulásokat ..... nekem is volt csere nem segített semmit sem ,az új 1020-as firmware van fent nekem is ...
kvázi tag lettem
super .. lassan haladok
-
schferenc77
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Hamarosan kapható a Helegaly linuxos handheld gépe
- VoIP telefonálás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Villanyszerelés
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen SSD-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- XPEnology
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged