- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G - nagy ügy
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agrox
tag
megosztanám újabb tapasztalataimat:
rengeteg fúrumon tanácsolt beállítást kipróbáltam, volt hogy működött egy hétig, majd újra nem, kipróbáltam másikat, megint pár napig jó volt, majd megint nem. modem folyton újraindult. megelégeltem a bajlódást, felhívtam a t-home ügyfélszolgálatot, problémámat továbbították műszaki osztályra. másnap jön az sms, hogy a problémát megoldották, nicsak. hazaértem, be is izzítottam a torrentet, majd ez próbára teszi, eredmény: maximális sebesség elérve, modem újraindul. csökkentettem utorrentben a maximális sebességet 2 mb/s-re, úgy is. hívtam megint, hogy nem lett jó, ismét továbbküldték a műszakisoknak. közben ismét kipróbáltam bekapcsolt wifivel, stabilnak tűnt. másnap hív hogy jönne megnézni, mondom oké, kivettem fél nap szabit. otthon ülök, erre hív, hogy nem jönnek ki, mert központból állítgattak, és hogy minden optimális nálunk, sőt az egész lépcsőházban. ők is azt tapasztalták, hogy modemen WIFI bekapcsolása stabilizálhatja a rendszert, viszont NE használjuk. más beállítást viszont nem mondott, így várom a vasárnapot, mindig az a vízválasztó, este 6-8 között 5 percenként tud újraindulni a modem. tegnap torrentezés közben sem feküdt el. -
Agrox
tag
most úgy jártam el, ahogy egy korábbi hozzászólásodban írtad. minden így volt beállítva, kivéve a router ip-je nem volt lefixálva, most ezt is megtettem, meglátjuk. mivel nekem is TP-link routerem van, erre is nyugodtan adhatnál tanácsot Kali, ha valamit még be kéne állítanom. köszönöm a segítséged
-
Agrox
tag
hát amikor itt olvastam, hogy kapcsoljam ki a tűzfalat, kikapcsoltam, de egyszerűen a disable-vel, most kikapcsoltam a VPN passthrough-ban is mindent.
nem tudom mit kéne állítanom a routeren, illetve, hogy mit kéne néznem. be van állítva pár port forward, wifi, dhcp reservation 2 eszközre, kb ennyi. -
Agrox
tag
az a baj, hogy sokszor random áll le, így nem tudnám produkálni mindig a hibát, és ritka, hogy nincs itthon az egész család, hogy elég legyen a modem. mivel mindenki ugyanazzal a problémával rendelkezik itt a fórumon, aki panaszkodik, gondolom ugyanaz a problémánk, és gondolom többféle routerrel. sajnos a hibát nem csak torrentezés közben produkálja. most nyomtam rajta egy hard resetet, az egyszer kb 2 hétig megszüntette a problémát, úgy néz ki most is.
-
Agrox
tag
amikor írtam ide, bekapcsoltam a wifit, jól is működött, majd ma előjött újra a probléma, és ismét hétvégén...nem értem én ezt :/
-
Agrox
tag
sziasztok! hasonló problémával küzdök mint itt a többiek: főleg esti órákban 5 percenként szétdobál. össze tudná valaki foglalni hogy miket próbáljak ki? köszi
(rákötve: tp-link w841ND, 2 IPTV//T-home 25/5, wifi nem használva modemről)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest