Hirdetés
- Yettel topik
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
szia,
nézd meg az adminisztrációs felületen, hogy csak 2.4 gigahertz adott, vagy 5 gigahertz is!?!?
visszaolvasva láthatod, hogy adott upc eszköz/firmware esetén több ilyen panasz is van, a t-nél nekem - és még sok embernek, lásd kapcsolódó t-s témák -, nincs ilyen probléma ezzel az eszközzel, pedig olyan panelban lakom, ahol van bőven wifi hálózat, szóval lehetne akadás...stb.
próbáld ki más/minden csatornán a wifi kapcsolatot, hátha segít valamennyit, mert lehet, hogy csak egy - vagy több - idegen hálózat nyomja el a tiédet, wifi képes eszközön ezzel az alkalmazással; link (nem kell telepíteni, csak futtatni) térképezd fel a környzetet, és olyan csatornát keress a hálózatod számára, ami szabad - az lenne az igazi, ha a szomszédos érték(ek) sem foglalt(ak)! -
Balinov
titán
persze, nem gond, vegulis vasbeton epulet, meg minden. a lenyeg ugyis, hogy a lakasban belul legyen jo, a szomszed meg ne lopja a netemet.
Erdemes felterkepezni (van-e ra valami diag progi), hogy a szomszedban lathato UPC gateway-ek melyik csatornan osztanak? Csak azert kerdezem, mert ha egy kevesbe hasznalt csatit valasztana az ember, talan jobb lenne a minoseg valamivel
-
-
-
-
-
Balinov
titán
Jahogy N-es wifi szabvany =\= 5Ghz-el? HTC One S tuti tudja a B/G/N-t meg a lapos is.
hogy tudom ezt kideriteni tutira?
-
LámaZ
addikt
Neked egy LAN szerverre van szükséged.
Vannk ilyenek, pl. "Standalone BitTorrent BT Client + USB/NAS/FTP/SAMBA/Printer/UPNP Sharing Network LAN Server" 40 dollárért, de értened kell a hadverhez (mert régi förmverrel jön), linuxos parancsokat is tudnod kell stb. Ha itthonról veszel akkor drágább, de jobb a műszaki támogatás. -
Petya25
őstag
Nekem is hasonló a jelenség.
Valami nagyon gagyi a modemben, vagy a gyári beállítás van elcseszve.
Ha a titkosítást lejjebb veszem, akkor egy kicsit segít rajta, de mellette állva N-es notival se tudom kihozni belőle a 60/6-ot pedig kábelen megvan rendesen.
Az adóteljesítményt fel kéne tornázni kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U/8GB RAM Refurbished - Garancia - Akció!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi