Új hozzászólás Aktív témák
-
anulu
félisten
tegnap kaptam egy ilyen modemet, mert az előző meghalt. elkövettem azt a hibát, h kikapcsoltam a wifit. fejvakarás, help deskkel sznvedés, stb. akikkel beszéltem (4-5 ember) ők nem tudtak erről. szerencsére, amikor rövid időkre volt netem, akkor gugli kidobta a hsz-ed. nagy köszönet érte! wifit bekapcsoltam, azóta tökéletesen működik
!
-
Tomessz85
tag
Szerelői szinten ahogy Te is írtad ,biztos nem kapsz ,kapunk választ a miért-re. Arról nem is beszélve ,hogy az előfizetői végpontok létesítése ,telepítése ,hibaelhárítások is egyre inkább ki lesznek adva alvállalkozóknak ,ők meg nyilván nem abban lesznek érdekeltek ,hogy bő ,kimerítő választ adjanak a miértekre.
én olyat is hallottam ,hogy a T-home részére ki vannak zsigerelve ezek a eszközök /is/ ,tehát az "alap" gyári firmware törölve és a T-home kénye -kedve szerint megadott paraméterek által írtak egy firmware-t és hát ez mint ahogy tapasztaljuk ,tapasztaltuk jó páran közel sem cisco minőségű lett. -
Tomessz85
tag
Korábban én is írtam már ezt a wifi-s dolgot és azóta is hiba mentesen megy .... most már kábel telefon is van rajta az sem zavar be .... egyedül a wifi volt az amit akkor is be kellett kapcsolni ha nem is azt használom ,levettem az SSID-t átírtam a wifi jelszavát ,sok vizet nem zavarhat ... még egy led ami világít rajta
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Végre módosított a shader fordításon a Monster Hunter Wilds
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os Sata SSD teszt. (Blue)
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- LEGO klub
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Lexus, Toyota topik
- Kedvenc zene a mai napra
- EAFC 25
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe gar
- Gyakorlatilag új, GARANCIÁLIS (2026.12.23-ig!) Asus ROG Strix G16 (G614JV) gamer laptop RTX 4060-nal
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Eladó! MSI mag 360r-v2 komplett cpu hűtő (Csomagküldés az árban)+vezérlő
- NEOS BAZÁR számtek kellékek, kábelek, tartozékok, egerek
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest