- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
privatposta
tag
köszönöm hogy rajta vagytok az ügyön!
Amit meg tudok ezek után is állapítani, hogy sw probléma ez a statikus ip beállítás. Nagyon nincs még kész a firmware-je ennek a Cisco-nak. Nekem például most reserved-be sem teszi, pedig régen legalább odatette. Igaz, hogy az sem ért semmit,mert egy ujraindítás után pedig elfelejtette az egészet. Még az is elképzelhető hogy konzol porton lehetne állítani, és csak ez a grafikus valami nem működik rendesen.
Nagyon sok időt elszórakoztam vele, mielőtt hozzátok fordultam, de nem megy.
Ja a fw. verzió számom:
epc3925-E15-12-v302r125574-141208c-l2gre
Még esetleg ezen lehet javítani...Az smtp is hasonló a kameránál.
Logokban is néztem, hogy mi lehet a gáz, de nem engedte csatlakozni a 25-ös porton a kamerát pedig próbálkozott percenként. Athome szerint minden engedélyezve van, igaz, hogy ott is több a balfék, mint a hozzáértő. Előszőr különleges műszaki csoporthoz kapcsoltak, és tájékoztattak, hogy ez fizetős. Aztán semmit nem értett hozzá, és ezért letettem és újrahívtam. A következő már felfogta, hogy mit akarok, és állítólag meg is nézte a rendszerben, hogy mennie kell. Hát nem megy valamiért. Ha másik szolgáltatóhoz próbálom beállítni, (google) akkor azt érzékeli, hogy támadás történt, és nem engedi be az üzenetet, viszont küld egy levelet, hogy támadás történt...
Hát ennyi történt, de még nem adtam fel, és szeretném mindkét funkciót működésre bírni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgatós találkozó
- Windows 10
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fotók, videók mobillal
- Elektromos autók - motorok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Robotporszívók
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- Ryzen PC 9800X3D - RTX 5070 TI - B850 TUF - 32GB DDR5 - 1 TB M.2 SSD - 360 AIO/Garanciás-Beszámítás
- iPhone 16 PRO MAX 256GB 3 hónapos MEDIAMARKT számla! 2028 júniusig Apple garancia! Akku 100%!
- Dobozos , garanciális 27"-os Acer Nitro ívelt monitor leárazás
- Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - 7 Ciklus - 100% Akkumulátor - MAGYAR - Ezüst - 3 év garancia
- Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Samsung Galaxy Z Fold7 Blue Shadow Hajlítható nagyképernyős élmény 12/512 GB-2028. 09. 03
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- UTOLSÓ 4db! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- iPhone Air 256GB Égkék 3 ÉV kiterjesztett garancia
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest