Hirdetés
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
privatposta
tag
köszönöm hogy rajta vagytok az ügyön!
Amit meg tudok ezek után is állapítani, hogy sw probléma ez a statikus ip beállítás. Nagyon nincs még kész a firmware-je ennek a Cisco-nak. Nekem például most reserved-be sem teszi, pedig régen legalább odatette. Igaz, hogy az sem ért semmit,mert egy ujraindítás után pedig elfelejtette az egészet. Még az is elképzelhető hogy konzol porton lehetne állítani, és csak ez a grafikus valami nem működik rendesen.
Nagyon sok időt elszórakoztam vele, mielőtt hozzátok fordultam, de nem megy.
Ja a fw. verzió számom:
epc3925-E15-12-v302r125574-141208c-l2gre
Még esetleg ezen lehet javítani...Az smtp is hasonló a kameránál.
Logokban is néztem, hogy mi lehet a gáz, de nem engedte csatlakozni a 25-ös porton a kamerát pedig próbálkozott percenként. Athome szerint minden engedélyezve van, igaz, hogy ott is több a balfék, mint a hozzáértő. Előszőr különleges műszaki csoporthoz kapcsoltak, és tájékoztattak, hogy ez fizetős. Aztán semmit nem értett hozzá, és ezért letettem és újrahívtam. A következő már felfogta, hogy mit akarok, és állítólag meg is nézte a rendszerben, hogy mennie kell. Hát nem megy valamiért. Ha másik szolgáltatóhoz próbálom beállítni, (google) akkor azt érzékeli, hogy támadás történt, és nem engedi be az üzenetet, viszont küld egy levelet, hogy támadás történt...
Hát ennyi történt, de még nem adtam fel, és szeretném mindkét funkciót működésre bírni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Hegesztés topic
- Ingatlanos topic!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Motoros topic
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xbox Series X|S
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Corsair Vengeance LPX 16GB (2 8GB) DDR4 3200MHz CL16 hibátlan, Miskolc / posta
- AMD Gamer PC Ryzen 7 5800x RX 6600XT
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- 512GB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő