Új hozzászólás Aktív témák
-
privatposta
tag
Sziasztok,
Szeretnék elkészíteni egy otthoni hálózatot, ha lehet az igényeim szerint.Adott egy T-s Cisco, és egy tp link 1043 router.
Szeretném az összes 8 portot használni azonos subnetben, tehát hogy kívülről is elérhető legyen ddns segítségével minden eszköz port forward-al. Azért kell a másik router, mert a wifit, az kezelné a nagyobb tudása miatt. (USB,QoS stb)
Meg lehet ezt valósítani valahogyan?
Hol lehet pl. a Ciscoban állítani a működés módját. Bridge, AP, stb
Kérlek segítsetek
köszönöm. -
privatposta
tag
köszönöm hogy rajta vagytok az ügyön!
Amit meg tudok ezek után is állapítani, hogy sw probléma ez a statikus ip beállítás. Nagyon nincs még kész a firmware-je ennek a Cisco-nak. Nekem például most reserved-be sem teszi, pedig régen legalább odatette. Igaz, hogy az sem ért semmit,mert egy ujraindítás után pedig elfelejtette az egészet. Még az is elképzelhető hogy konzol porton lehetne állítani, és csak ez a grafikus valami nem működik rendesen.
Nagyon sok időt elszórakoztam vele, mielőtt hozzátok fordultam, de nem megy.
Ja a fw. verzió számom:
epc3925-E15-12-v302r125574-141208c-l2gre
Még esetleg ezen lehet javítani...Az smtp is hasonló a kameránál.
Logokban is néztem, hogy mi lehet a gáz, de nem engedte csatlakozni a 25-ös porton a kamerát pedig próbálkozott percenként. Athome szerint minden engedélyezve van, igaz, hogy ott is több a balfék, mint a hozzáértő. Előszőr különleges műszaki csoporthoz kapcsoltak, és tájékoztattak, hogy ez fizetős. Aztán semmit nem értett hozzá, és ezért letettem és újrahívtam. A következő már felfogta, hogy mit akarok, és állítólag meg is nézte a rendszerben, hogy mennie kell. Hát nem megy valamiért. Ha másik szolgáltatóhoz próbálom beállítni, (google) akkor azt érzékeli, hogy támadás történt, és nem engedi be az üzenetet, viszont küld egy levelet, hogy támadás történt...
Hát ennyi történt, de még nem adtam fel, és szeretném mindkét funkciót működésre bírni. -
privatposta
tag
Én is így gondolkodom, de ha napok óta nem veszi be és számtalanszor újraindítottam már, akkor mi lehet a baj? Egyszerűen amikor hozzáadom a static route-ot, nem lesz benne a táblázatban, és hiába várok, hiába indítom újra, semmi nem változik.
Az smtp-nél pedig a kamera enged másik portot használni, és a thome állítása szerint engedi is a 25-ös portot, de mégsem megy az smtp.
Ezek a kamera lehetőségei:
Server:
mail.t-online.hu
Port(default:25):
25
Sender:
mailcím@t-online.hu
Password:
••••••••
Receiver: másikmailcím@gmail.com -
privatposta
tag
válasz
Gubek-Einste #4140 üzenetére
köszi, így próbálom napok óta!
nekem a 1.100-tól indul a lan, és 100 gép engedélyezett.
próbáltam már mindenféle lehetőséget, de nem "veszi" be egyiket sem. Sem a 99-et, sem a 101-et, semmit.
???A másik probléma pedig nem innen indult, hanem onnan, hogy egy kamera smtp üzeneteit szerettem volna elküldeni a mail címemre. Sajnos ez sem megy valamiért, ezért próbálkoztam előbb a routerben a hasonló loggal, de innen sem megy...
-
privatposta
tag
Sziasztok,
Lenne két kérdésem, amiben segítséget kérnék.
Az egyik, hogy hogyan tudom beállítani a statikus ip címet egy adott mac címhez. Tudom hogy a setup/lan alatt kell, de ez szinte hatástalan. Lehet ez kapcsolatban a dhcp-vel? Lehet együtt használni a kettőt, mondjuk két külön tartományban?A másik pedig az smtp beállítás lenne.
Nem tudom rávenni, hogy küldjön logokat a mail címemre. Működik ez a szolgáltatása egyáltalán? -
privatposta
tag
Sziasztok,
segítséget kérnék, mert távolról is szeretném menedzselni ezt a szépséges routert EPC3925. Sajnos hiába állítom be, hogy remote access engedélyezve, és hogy melyik porton, nem működik a dolog. Port forwarding-ot is próbáltam rá beállítani, de a saját címére nem engedi a forwarding-ot. (192.168.2.1)
Mit csinálok rosszul? Tudom hogy így nem túl biztonságos ez a távoli hozzáférés, ha van valakinek működő ötlete, szívesen veszem.
Más routereken elég volt csak a portot megadni, és hogy honnan szeretném elérni a routert, és már ment is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged