Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

• OldAkita

aktív tag

válasz Intruder2k5 #2713 üzenetére

Vettem egy nagy levegőt és belevágtam :)
    Cisco-t újraindítottam és akkor 192.168.0.10-et adott az Asus-nak WAN címként. Próbáltam megtalálni hol lehetne fixálni ezt a címet, de biztos figyelmetlen voltam és nem találtam, úgyhogy most ezt próbáltam beírni a Cisco DMZ-jébe.
    Távoli elérést első nekifutásra úgy próbáltam ki hogy letöltöttem a Fizella FTP klienst és valóban elérem az usb-s wincsit.
    Hálás köszönet neked, különösképp azért mert neked ez evidens, kb mintha átlagembertől azt kérdeznék 1+1=?, mégse oktattál ki hogy ezt illene tudni, meg hogy használd a keresőt stb.
    Persze az élet már csak olyan hogy amint megoldottunk egy problémát azonnal két másik jelentkezik :), esetemben az, hogy ha kollégáimnak szeretnék elérhetővé tenni valamit az usb-s wincsin, az még nem jelenti azt hogy a teljes tartalmat meg kívánom osztani. Úgyhogy próbálkozok az Asus FTP kezelőfelületén új fiókot létrehozni, vagy új mappát és ezeket szelektálni a teljes tartalomtól hogy csak ezt nézegethesse akinek felkínálom. Viszont ez a része talán már nem ebbe a topicba való.

• OldAkita

aktív tag

válasz Intruder2k5 #2713 üzenetére

Asus kezelőfelületéről képlopóztam ezt:

Akkor ez kell hogy menjen a Cisco DMZ-be.
    Kérdés, ez a cím addig marad míg újra nem indítom a Cisco-t? Nincs ugyan szándékomban indítgatni, de talán érdemes lenne ezt, vagy bármi mást, fix-re állítani hogy állandó legyen az Asus Wan ip címe? Na nem mintha tudnám hol kell ezt csinálni a Cisco-n :) Asuson minden klinenst sikerült fix IP címmel ellátni, de nem tudom annak volt-e értelme, csak játszadoztam vele.

Új hozzászólás Aktív témák