-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
CIS-ben antivírus beállításánál az állapottartó jelző mit jelent? Illetve esetleg valamit kell-e átállítanom az alap beállításokról? a HIPS nem volt bekapcsolva, azt bekapcsoltam utólag. -
törölt tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy Comodo termékből a Cloud Antivirust vagy a sima AV-t érdemes-e feltelepíteni? -
törölt tag
Sziasztok!
Régóta szemeztem a termékcsaláddal, ma feltettem laptopomra a Cloud AV-t, mivel a laptop erőforrásai nem éppen kiaknázhatatlanok és úgy gondoltam ez lesz számomra a legmegfelelőbb. Remélem ezt jól gondoltam ki. Egy kérdésem lenne, az alap beállításokon kell-e variálni valamit?
Szép napot! -
törölt tag
Sziasztok!
CIS mennyire ajánlott termék az ingyenes számítógép védelmek között? Egy gyengébb laptopra kellene. Gépigény/ megbízhatóság terén érdemes ezt választani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Gyermek PC játékok
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest