- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Hirdetés
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valaki26
csendes tag
válasz
blattida #7164 üzenetére
Szia!
Lehet félreérthető voltam,vagy rosszul fogalmaztam,de a baj az,hogy elindítom a skype exe-t,feltelepül rendesen,utána automatikusan elindulna a skype,de nem tud,mert egyből hibával leáll és bezárul.
Ahol mondtad nem találtam szabályt róla,igaz skype telepítőről írtál.
Autosandboxot addig kikapcsolom az megoldás lenne rá? Leírnád ez esetben pontosan hol is kell,ha netán nem jó helyen járnék.. -
Valaki26
csendes tag
Sziasztok,Felraktam a CIS-t friss rendszere,(semmi nem volt felrakva még)utána jött volna a Skype,de az hibával leállt telepítés végén majd bezárult.Igaz elindítható a skype ikonra kattintva,nincs vele baj,de ahányszor ez a védelmi program van fent mindig ezt csinálja telepítés végére.Mit tehetnék,hogy ne így legyen? Esetleg valamit kell állítani a CIS-ben vagy így jártam?
Köszönöm ha tud valaki segíteni
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED monitor topic
- Remaster kiadást kapott a Heretic és a Hexen
- Villanyszerelés
- Notebook hibák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GTA VI
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3066, 100% Akksi
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest