- Google Pixel topik
- Honor 200 Lite - nem százas a kétszázas
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valaki26
csendes tag
válasz
blattida #7164 üzenetére
Szia!
Lehet félreérthető voltam,vagy rosszul fogalmaztam,de a baj az,hogy elindítom a skype exe-t,feltelepül rendesen,utána automatikusan elindulna a skype,de nem tud,mert egyből hibával leáll és bezárul.
Ahol mondtad nem találtam szabályt róla,igaz skype telepítőről írtál.
Autosandboxot addig kikapcsolom az megoldás lenne rá? Leírnád ez esetben pontosan hol is kell,ha netán nem jó helyen járnék..
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest