- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roxkex
senior tag
Sziasztok!
Nemrégiben frissítettem W10re (tiszta telepítés!) és mint a jól megszokott W7 alatt is a Comodo-t használom ide is felraktam. Jól is teszi a dolgát , találja a kártevőket amikor arra van szükség
De sajnos arra lettem figyelmes , hogy olykor - olykor a comodonak a lemez használata jelentősen megugrik de olykor - olykor a proci is nagyon felugrik miatta (de azt már sikerült csökkentenem :3 ).
Semmi nem fut , még egy böngésző se a laptop (dell inspiron 3537 i7) csak az asztalon van és egyszer csak felzúg a venti mint állat és ilyenkor gyorsan megnézem ,hogy ez mégis mi és sajnos a comodo.Valaki tapasztalt már ilyet ? Vagy hogyan lehetne megoldani ?
Előre is köszönök mindent !
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest