- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Hirdetés
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csorbi
addikt
Megkérdezheted nyugodtan, AVG ki van fizetve, de a tűzfalánál anno jobban megtetszett a Comodo tűzfala. Így AVG tűzfal le, Comodo fel, 5.12-es verzió hosszú időn át öröm és bódottá, mint az álom. A 6-osból némi keserves próbálkozás után egyelőre úgy néz ki, köszönöm mégsem kérek, így megy vissza az 5.12.
-
Csorbi
addikt
válasz
blattida #8081 üzenetére
Egyelőre most tanuló módba tettem a tűzfalat és a HIPS-et is (eddig biztonságos módban volt), az auto-sandbox kikapcsolt állapotban van. Az öndiagnosztika szerint minden ok
Csak tűzfalat használok, semmi mást, egy AVG 2013 IS mellett van a Comodo tűzfal, természetesen az AVG tűzfal nincs feltéve. Az 5.12 nagyon jól érezte magát mellette. Sajna nem mentettem el az 5.12-es beállításait (én balga), de ha esetleg ez fájlszinten kinyerhető valahonnan, akkor egy tippnek örülnék, ugyanis mindig van 1 hónapra visszamenő napi backup a rendszerről
-
Csorbi
addikt
No én fellelkesülve tegnap upgrade-ltem az 5.12-est ezzel az új telepítővel, háát...nem tudom pontosan miket kellene átállítanom a korábbi, állítólag megőrzött beállításokról, de tegnap meg ma reggel volt két olyan "fagyásom", amelyben a Windows totál K.O., a widgetek a Comodo kivételével (!) kimerevedtek, illetve a cFosSpeed animált ablaka működött még. Se feladatkezelő, se semmi nem működött, még a bekapcsológombban reménykedtem, hátha arra leáll az oprendszer szabályosan, de sajna az se ment, így maradt az 5 mp-es kinyomkodás. Előtte azért vártam 15 percet, hátha észhez tér, de nem...
Az 5-ös verzió eddig mindig tökéletesen működött, már legalább egy éve, ha nem több... Gépindulás is lassabb, a WMIPrvSE.exe is elég hosszan tököl a betöltésnél 100%-os CPU használattal, a vmware-hostd.exe folyamatos 12%-os terhelést produkál, eddig ez sose csinált ilyet.
Van ötletetek, hogy hol nézzek szét, milyen beállításokat nézzek át? -
Csorbi
addikt
Mintha itt olvastam volna valahol, hogy az 5.12-eshez elviekben majd kiadnak egy frissítést, amivel majd a frissült 5.12 upgrade-elhető lesz a 6-os változatra. Hol tart ez a frissítés, mikorra várható?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gumi és felni topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Trollok komolyan
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Autós topik
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest