- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pá
addikt
Ez mennyire normális? Korábban sosem volt ilyen, a napokban meg százasával jön. A port végig ugyanaz, amit a utorrent használ. A progi most nem futott, csak azért érdekes ez, mert a routeren ez az egy port van nyitva. Ilyen miatt kell aggódjak?
-
Pá
addikt
válasz
Matthewus #5529 üzenetére
Köszi, sztem menni fog.
Azt egyébként tudod, hogy ennél a honlapnál miért van ez a kérés? Az a 195-ös ip cím valami officeos honlapra mutat, mi köze annak a junkiehoz?szerk: beállítottam a szabályt és így működik. csak még mindig nem értem miért kell ez pont ennél az egy honlapnál...
mindenesetre gondolom veszélytelen?
-
Pá
addikt
A webböngészőt "webböngésző" vagy "megbízható alkalmazás" predefiniált szabály alól futtatjátok a tűzfal beállításoknál? Hogy érdemes?
Ha webböngészőként futtatom, akkor ezt a honlapot teljesen szétesve jeleníti meg. Minden más remekül megy, ezzel az eggyel volt probléma.
Itt most az adott honlappal van valami gond? Netán a webböngésző predefiniált beállítás nem a legjobb (ne adj isten esetleg más weblapokkal sem kompatibilis teljesen) és állítsam inkább megbízhatóra? Egyáltalán mi a különbség? -
Pá
addikt
Tegnap kijött a 11-es chrome, azóta folyton sandboxba teszi valamiért a comodo...
A chrome.exe-t az online vizsgálaton biztonságosnak találja, de biztonság kedvéért kézileg is betettem a megbízható fileok közé, a google bent van a trusted vendorok között és mégis, folyton sandboxba teszi a comodo valamiért. Amikor feljön a kis ablak, hogy a sandboxba tette bepipálom, hogy ne izolálja többet, erre 1 percre rá újra sandboxolja.
Tegnap hosszú szenvedés után valahogy megértettem vele, hogy nem harap a chrome és onnantól békén hagyta, de ma kijött hozzá egy frissítés, azt feltettem és újra sandboxolja és nem tudom rávenni, hogy hagyja abba.
Ezelőtt sosem volt semmi gáz a chrommal, mindig simán ment, frissítések után is, szóval nem tudom mitől kattant be.
szerk: nah, most újra sikerült megértetnem vele, hogy ne fogja le a böngészőmet, de félek, hogy egy újabb frissítésnél megint be fog halni, szóval jó lenne rájönni mi a baja, mert a chromeot sajnos/szerencsére elég gyakran frissítik.
-
Pá
addikt
Köszi a válaszokat.
Közben találtam egy olyan beállítást a Comodoban, ahol lehet engedélyezni a loopback kéréseket (alapból úgy volt állítva, hogy mindig kérdezzen rá), szóval azóta megszűnt a problémám. Azt meg már csak remélni merem, hogy ezzel nem csináltam túl nagy bajt biztonságügyileg. -
Pá
addikt
válasz
blattida #5359 üzenetére
Köszi.
Nálam egyedi szabályok szerint van beállítva az uTorrent. Abban esetleg tudsz segíteni, hogy mit adjak hozzá a szabálylistához, ami ezt (és csak ezt) engedi az 1024-es portoktól felfele?
Vagy csak ha legközelebb feljön engedélyezem és pipáljam be, hogy jegyezze meg? -
Pá
addikt
válasz
blattida #5355 üzenetére
Köszi. Amúgy csak akkor volt valami nagy roham, azóta csönd van, nem próbálkozik semmi.
MÁS:
Azt tudja valaki, hogy ez mi? Így néz ki a logban. Mit jelent ez a fura ip cím? Ez mehet, vagy nem? Már többször láttam, mindig azután nem sokkal érkezik, hogy benyomom a torrentet. -
Pá
addikt
válasz
wilburwalsh #5348 üzenetére
Hali,
Beállítottam az svchost-ot úgy, ahogy írtad, mert állandóan kérdezgetett. Most csöndben van, de az normális, hogy ennyi cuccot blokkol folyamatosan? 2-3mp-enként van valami... ez már egy kisebbfajta dos támadás.
Csak amiatt aggódom, nehogy olyasmiket is lelőjön, amit nem kéne. -
Pá
addikt
válasz
wilburwalsh #5350 üzenetére
Persze, hogy megy a Defense+, az a lényeg.
Annyira végül is nem zavar, csak olyan feleslegesnek éreztem, de végül is maradhat.
köszi -
Pá
addikt
Ha van egy viszonylag jól belőtt comodo a gépemen, akkor kikapcsolhatom ezeket a win figyelmeztetéseket?
vagy van értelmük? lehet olyasmi, ami átmegy a comodon és ezen fennakad?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Videós, mozgóképes topik
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Path of Exile (ARPG)
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OTP Bank topic
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest