- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szmi
tag
válasz
FREE TIBET #4961 üzenetére
Hello!Én rá sem nyomtam mert nem volt kedvem újrainditani a gépet.Uh. az alapján írtam az újraindítást amit a CIS kiírt.De ha nem igy van akkor bocs CIS!(bár megjegyzem hogy a program újrainditást sem értem a témaváltás miatt)
-
szmi
tag
Hello!Az jó hogy tettek bele témákat,csak azt nem értem ha témát váltok akkor minek kell újrainditani a szgépet?!
-
szmi
tag
Hello!Megcsináltam a tesztet elöször sandboxba futtattam a clt.exe-t,340/340 lett az eredmény.Utána megcsináltam még 1x de akkor sandboxon kivül és igy is annyi lett.Most akkor jó vagy sem?Semmilyen clt.exe-re utaló bejegyzést nem találok a Comodoban.
-
szmi
tag
válasz
JoeFromHun #4898 üzenetére
Hello!Mivel a tudorok nincsenek itt,válaszolok én:van állandó védelem,tűzfal és a Defense+,ja és a sandbox.Ezeket tartalmazza a CIS.Én még a Malwarebytes-t használom,de nem állandóra csak hetente 1x lefuttatom.
-
szmi
tag
Hello!Felraktam az új CIS-t,minden úgy van beállitva mint az előző verzióban a leak testen mégis 150pontot érek el,a régiben mindet felismerte.Már 2x újraraktam,teljes takarítással.Semmi sem változott.
-
szmi
tag
válasz
#75912448 #4453 üzenetére
Hello!Proactiv nekem is,tűzfal-biztonságos mód,defense+-biztonságos mód,sandbox-bekapcsolva,antivirus-állapottartó.Az antivirusban a beállitásoknál a valósideljűnél a heurisztikust mire kell állitani?Nekem alacsonyra van.A kézi vizsgálatnál minden ki van pipálva és itt a heurisztikus közepesre van állitva.Igy jó?
-
szmi
tag
Halihó!Müködik az általad leírt megoldás nálam is,igy már nekem is láthatatlan minden port.Az Utorrent is megy hibátlanul.Viszont a CLT-n nekem csak 140 jött össze.Regger, leírnád a beállitásaidat?Köszi!
-
szmi
tag
Halihó!A hétévégén érdeklödtem a reklámok blokkolásárol,és többen segítettek
nekem.Köszi!ma viszont találtam 1 programot ami megoldja ezt a dolgot:Ad Muncher.Jelenleg a 30napos triált probálgatom és elég jól teljesit opera és ie9béta alatt is.ha valaki virusirtoval akarja ezt megoldani akkor KIS és a Vipre kiszedi a reklámokat.Comodo sajnos nem de ezzel a progival nekem tökéletes!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged