Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badman 4ever
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Elhiheted hogy jómagam is, hogy meglepődtem, amikor ezt a leírást követve nagyban ellenőrizgetem a rendszerfájlokat és a rendszerleíró kulcsokat, majd a "Therefore, during kernel initialization, Ntldr and Ntoskrnl.exe use the information stored in the HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\servicename registry subkeys to determine both the drivers and services to load." részhez érve a terminálba pötyögve a "chntpw -e system", majd a "cd CurrentControlSet" parancsokat, azt mondja a program, hogy "
Hehehe, vesztettél öregem!Key CurrentControlSet not found!".
blattida: Annyira van, hogy fel is van másolva a gépemre, ugyanis ezt az XP-t az utóbbi 3 év során a pokolból is vissza kellett hoznom, újratelepítés nélkül, úgyhogy megtanultam, hogy egy i386 mappa jó ha mindig kéznél van.

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB Titanium Gray használt, megkímélt garancia 2027.12.27-ig
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Vivobook S15 K3502ZA 15 notebook - i5 12500H 24GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP
- Apple iPhone 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest